Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mircea Draghici: Datoriile PSD se ridica in prezent la sapte milioane de euro. Avem conturi blocate

B1 B1,
Mircea Draghici: Datoriile PSD se ridica in prezent la sapte milioane de euro. Avem conturi blocate

Deputatul PSD Mircea Draghici a afirmat joi ca datoriile partidului din campaniile electorale se ridica in prezent la sapte milioane de euro, dintre care un milion de euro reprezinta contravaloarea sediului din. continuă pe B1

Deputatul PSD Mircea Draghici: Datoriile partidului se ridica in prezent la sapte milioane de euro/ Trezorierul PSD confirma ca au exista conturi blocate

Deputatul PSD Mircea Draghici, trezorierul partidului, a confirmat joi ca partidul are datorii de 7 milioane de euro si ca exista popriri pe conturi ale partidului din cauza acestora. Amintim ca HotNews. ro a relatat pe 16 iulie ca PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care depasesc 6 milioane de euro.

Deputat social-democrat: Datoriile PSD se ridica, in prezent, la sapte milioane de euro

Deputatul PSD Mircea Draghici a spus ca datoriile partidului din campaniile electorale se ridica in prezent la sapte milioane de euro. Din aceasta suma, un milion reprezinta contravaloarea sediului din Kiseleff ca.

Mircea Draghici: PSD are datorii de 7 milioane euro si o poprire pe cont

Deputatul PSD Mircea Draghici a declarat, astazi, ca datoriile PSD ajung la 7 milioane de euro, precizand ca exista si o poprire pe cont, instituita in urma cu trei zile, care ar urma sa fie solutionata pana la sfarsitul saptamanii.

O batrana de 82 de ani a castigat sapte milioane cu un loz

Lista milionarilor Americii s-a marit recent cu o octogenara norocoasa. Bunica de 82 de ani, originara din statul New York, a castigat sapte milioane de dolari cu un loz. L-a cumparat dintr-un magazin si l-a.

Datoriile generate de campaniile electorale, o piatra de moara pentru PSD: Partidul are conturile blocate si o gaura in buget de 7 milioane de euro

PSD-ul a iesit in paguba dupa alegerile prezidentiale din 2014. Deputatul PSD Mircea Draghici a afirmat joi ca datoriile partidului din campaniile electorale se ridica in prezent la sapte milioane de euro. Un .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )