Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mircea Geoana, audiat in dosarul Mita la PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mircea Geoana, audiat in dosarul Mita la PSD

Mircea Geoana a fost audiat in dosarul cunoscut sub numele de Mita la PSD, el avand calitatea de martor, Curtea de Apel Bucurest dispunand si citarea lui Cristian Burci cu mandat de aducere, avand in vedere ca nu s-a prezentat pentru a fi. continuă pe Wall-Street Ro

CAB: Mircea Geoana, audiat in dosarul Mita la PSD

Senatorul Mircea Geoana a fost audiat, joi, in calitate de martor, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul Mita la PSD.

Dosarul Mita la PSD. Mircea Geoana, asteptat la Curtea de Apel Bucuresti pentru a da declaratii

Senatorul Mircea Geona este asteptat, joi, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), pentru a fi audiat in calitate de martor, in dosarul Mita la PSD in care omul de afaceri Ioan Niculae, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, dar si alti inculpati sunt acuzati de finantarea ilegala a campaniei electorale a lui Mircea Geoana din 2009.

Mircea Geoana, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi audiat in dosarul Mita la PSD

Mircea Geoana s-a prezentat joi la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi audiat in calitate de martor, in dosarul Mita la PSD in care omul de afaceri Ioan Niculae, baronul de Braila Gheorghe Bunea Stancu, dar.

Cristian Burci, citat ca martor in dosarul Mita la PSD

Omul de afaceri Cristian Burci a fost citat in dosarul Mita pentru PSD, insa nu s-a prezentat la termen. A venit doar avocatul sau care a spus ca omul de afaceri nu a putut sa ajunga. Presedintele.

Mircea Geoana: Premierul Victor Ponta a impus un adevarat sultanat in Romania. El si familia lui au acaparat totul

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, sustine ca premierul Victor Ponta a impus un adevarat sultanat in Romania, in care, el si familia lui au acaparat totul, potrivit Stiri pe surse. Vom avea in.

Mircea Geoana anunta ca va sustine numirea lui Hellvig in fruntea SRI: O propunere inspirata

Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca va sustine in Parlament propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluarea conducerii SRI, Eduard Hellvig. Fostul social-democrat a explicat ca liberalul.

Senatorul Mihai Neagu demisioneaza din UNPR pentru a sustine platforma initiata de Mircea Geoana

Senatorul Mihai Neagu a anuntat, miercuri seara, ca a demisionat din UNPR pentru a activa ca independent, sustinand platforma noului proiect social-democrat, initiat de Mircea Geoana, transmite Mediafax. Va.

Patronul ziarului Adevarul va fi adus cu Politia la instanta

Patronul cotidianului Adevarul, Cristian Burci, a fost citat de judecatorii de la Curtea de Apel in dosarul Mita la PSD iar la termenul de astazi, unde a fost citat si Mircea Geoana, Burci a refuzat sa se prezinte, potrivit stiripesurse. ro.

Omul de afaceri Ganea Iorgu, retinut de DNA, in dosarul Mita la CFR calatori

Omul de afaceri, Ganea Iorgu, reprezentant al S. REGIOTRANS, a fost retinut, joi, de procurorii anticoruptie, intrucat este acuzat de dare de mita, folosirea in mod direct si indirect de informatii care nu sunt destinate publicitatii, precum si utilizarea subventiilor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, informeaza un comunicat al DNA.

DNA se pregateste sa faca retineri in dosarul Diaspora: PSD-ul va avea nevoie de cel putin 2 cicluri electorale pentru a-si spala imaginea

Inceperea unei urmariri penale la varfulPSDar fi o lovitura grea incasata de cea mai mare formatiune politica din Romania. Daca dosarul Diaspora se va lasa cu arestari si.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )