Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mircea Geoana, despre CN al PSD: La fel ca PCR, promoveaza lipsa de democratie. Un moment al minciunii

B1 B1,
Mircea Geoana, despre CN al PSD: La fel ca PCR, promoveaza lipsa de democratie. Un moment al minciunii

Mircea Geoana a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca PSD promoveaza lipsa de democratie si ca sedinta Consiliului National a fost doar un alt moment al minciunii. Pontaco si-au. continuă pe B1

Cum raspunde Mircea Geoana acuzatiilor lui Viorel Hrebenciuc despre banii din campania electorala

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), a raspuns, pe Facebook, afirmatiilor lui Viorel Hrebenciuc din sala de judecata referitoare la faptul ca senatorul ar fi stiut de unde vin banii care s-au folosit in campania sa electorala din 2009 cand a candidat, din partea PSD, la functia de presedinte al Romaniei.

Dosarul Mita la PSD.Viorel Hrebenciuc il contrazice pe Mircea Geoana: Stia de unde proveneau banii pentru campania din 2009

Mircea Geoana stia de unde veneau banii din campania electorala din 2009. Cel putin asa a declarat joi Viorel Hrebenciuc la Curtea de Apel Bucuresti unde a fost audiat de instanta in dosarul Mita la PSD in care Ioan Niculae si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea-Stancu, sunt judecati pentru ca ar fi finantat in mod ilegal campania prezidentiala a lui Mircea Geoana din 2009.

REVISTA BLOGURILOR. Finantarea campaniei lui Mircea Geoana, criticata

Bloggerii scriu, vineri, despre modul in care a fost finantata campania lui Mircea Geoana, dar si despre importanta unei alimentatii sanatoase in timpul sarcinii.

Mircea Geoana, prea panicat de eclipsa: Fenomenul ne afecteaza psihic, in functie de zodie (FOTO)

Eclipsa partiala de soare provoaca panica in randul politicienilor!Senatorul Mircea Geoana a distribuit pe contul sau de Facebook cateva poze cu eclipsa si linkuri catre articole referitoare la.

Victor Ponta: in 2011 trebuia sa ii las acolo unde erau, si pe Mircea Geoana si pe Marian Vanghelie

Victor Ponta ii ataca dur pe Geoana si Vanghelie despre care spune ca regreta ca nu i-a lasat acolo unde erau in 2011. Liderul social-democrat le-a cerut membrilor PSD sa invete din greseli si.

Viorel Hrebenciuc il toarna pe Mircea Geoana

Scandalul finantarii campaniei prezidentiale a PSD din 2009 ia amploare. Hrebenciuc sustine ca fostul sau coleg, Geoana, cunostea modalitatea de finantare a campaniei electorale. Acesta din urma dezminte acuzatiile.

Mircea Badea, despre povestea semnaturilor pentru EBA: Povestea asta e de la inalta Curte, pe baza ei Vanghelie e la bulau

Mircea Badea a comentat, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, afirmatiile lui Traian Basescu legate de cazul lui Marian Vanghelie, despre care se spune ca ar fi strans semnaturi pentru candidatura Elenei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2325 seconds )