Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mircea Geoana l-a atacat dur pe Victor Ponta, dupa ce a fost dat afara din PSD

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana l-a atacat dur pe Victor Ponta, dupa ce a fost dat afara din PSD

Mircea Geoana a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta, dupa ce aseara a fost exclus din PSD. Se pare ca am devenit un fel de exlus de serviciu. Dupa 2009, cand intr-adevar am pierdut la o diferenta. continuă pe Antena3

Lider PSD Salaj: Mircea Geoana, responsabil de un posibil complot pentru demiterea lui Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PSD Salaj, deputatul Iuliu Nosa, considera ca rasunatoarele excluderi din Partidul Social Democrat, produse dupa sedinta Comitetului Executiv de joi, 27 noiembrie, sunt consecinta lucrurilor nepotrivite pe care le-au facut cei trei importanti lideri social-democrati exclusi.

Mircea Geoana, despre momentul in care a fost exclus din PSD: Ponta a spus: ori eu, ori el!

Senatorul Mircea Geoana, proaspat exclus din PSD, a vorbit, la Gandul Live, despre discutiile din sedinta social-democratilor, in urma caruia el a fost exclus.

Mircea Geoana, atacuri dure la sefii PSD: Ponta e micul Kim, nu micul Titulescu. Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice

Mircea Geoana a lansat vineri atacuri dure la sefii PSD, dupa ce joi a fost exclus din partid impreuna cu Marian Vanghelie. Geoana a spus ca bogat si corupt a devenit noua deviza a PSD-ului condus de triada Ponta - Ghita - Dragnea si l-a comparat pe Ponta cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un. Geoana l-a acuzat pe Ponta ca a refuzat deliberat sa deschida noi sectii de vot in strainatate, desi fusese sfatuit sa faca asta de consultantii straini din campanie si de stafful de campanie: Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice.

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana.

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana si Vanghelie.

Mircea Geoana: Vacanta in Dubai nu i-a facut bine lui Victor Ponta. Sunt convins ca isi face o analiza cu privire la modul in care isi vede viitorul politic imediat

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, ca vacanta pe care Victor Ponta a petrecut-o in Dubai dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale nu i-a facut bine acestuia, el aratand ca Ponta trebuie sa faca o analiza despre acest episod, ca si despre modul in care isi vede viitorul politic, transmite Mediafax.

Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al premierului Victor Ponta

Mircea Geoana, senator, exclus joi din Partidul Social Democrat, a declarat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru. A fost o chestiune pe care eu am acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului.

Ion Cristoiu: Ponta a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana

Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, premierul Victor Ponta a dejucat a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana,.

Mircea Geoana: Este nevoie de remanierea Guvernului

Mircea Geoana le transmite colegilor din PSD sa pastreze actuala conducere a partidului si sa nu scoata securea razboiului. Remanierea Guvernului este absolut necesara in acest moment, dar Victor Ponta nu.

Social democratii bacauani sustin decizia Comitetului Executiv National al PSD in privinta excluderii lui Mircea Geoana, a lui Marian Vanghelie si Dan Sova

Organizatia Judeteana PSD Bacau sprijina deciziile premierului Victor Ponta si ale Comitetului Executiv National, care vizeaza excluderea din partid a unor lideri, care si-au manifestat deschis nemultumirea fata rezultatul alegerilor prezidentiale. Opiniile lui Marian Vanghelie sunt acum ale unui domn care nu reprezinta in niciun fel Partidul Social Democrat, afirma deputatul bacauan Cosmin Necula.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )