Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al premierului Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al premierului Victor Ponta

Mircea Geoana, senator, exclus joi din Partidul Social Democrat, a declarat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru. A fost o chestiune pe care eu am acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului. continuă pe România Liberă

Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al guvernului.Pesedisti, luati-va partidul inapoi!

Senatorul Mircea Geoana, exclus joi din PSD, a anuntat, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru.

Geoana denunta, la randul sau, fratia banului Ponta-Ghita-Dragnea: Pesedisti, luati-va partidul inapoi!

Senatorul Mircea Geoana, exclusjoi din PSD, a anuntat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru.

Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al primului-ministru

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a anuntat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru. Acesta a afirmat ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a.

Geoana a renuntat la functia de Inalt Reprezentant al prim-ministrului

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a renuntat la functia de Inalt reprezentant al prim-ministrului, aratand ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului.

Mircea Geoana l-a atacat dur pe Victor Ponta, dupa ce a fost dat afara din PSD

Mircea Geoana a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta, dupa ce aseara a fost exclus din PSD. Se pare ca am devenit un fel de exlus de serviciu. Dupa 2009, cand intr-adevar am pierdut la o diferenta.

Mircea Geoana: Am vorbit cu Ponta de o candidatura la ONU. Nu-i permit lui Ghita sa spuna minciuni

Mircea Geoana a declarat, vineri, ca nu-i permite lui Sebastian Ghita sa spuna minciuni legate de un asa-zis santaj la adresa premierului Ponta privind postul de ministru de Externe. Goana a spus ca discutia cu Ponta a vizat candidatura sa la functia de secretar general ONU in 2016.

Social democratii bacauani sustin decizia Comitetului Executiv National al PSD in privinta excluderii lui Mircea Geoana, a lui Marian Vanghelie si Dan Sova

Organizatia Judeteana PSD Bacau sprijina deciziile premierului Victor Ponta si ale Comitetului Executiv National, care vizeaza excluderea din partid a unor lideri, care si-au manifestat deschis nemultumirea fata rezultatul alegerilor prezidentiale. Opiniile lui Marian Vanghelie sunt acum ale unui domn care nu reprezinta in niciun fel Partidul Social Democrat, afirma deputatul bacauan Cosmin Necula.

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana si Vanghelie.

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana.

Mircea Geoana: Vacanta in Dubai nu i-a facut bine lui Victor Ponta. Sunt convins ca isi face o analiza cu privire la modul in care isi vede viitorul politic imediat

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, ca vacanta pe care Victor Ponta a petrecut-o in Dubai dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale nu i-a facut bine acestuia, el aratand ca Ponta trebuie sa faca o analiza despre acest episod, ca si despre modul in care isi vede viitorul politic, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )