Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al primului-ministru

B1 B1,
Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al primului-ministru

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a anuntat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru. Acesta a afirmat ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a. continuă pe B1

Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al guvernului.Pesedisti, luati-va partidul inapoi!

Senatorul Mircea Geoana, exclus joi din PSD, a anuntat, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru.

Geoana denunta, la randul sau, fratia banului Ponta-Ghita-Dragnea: Pesedisti, luati-va partidul inapoi!

Senatorul Mircea Geoana, exclusjoi din PSD, a anuntat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru.

Mircea Geoana a renuntat la functia de inalt Reprezentant al premierului Victor Ponta

Mircea Geoana, senator, exclus joi din Partidul Social Democrat, a declarat, vineri, ca a renuntat la functia de inalt reprezentant al primului-ministru. A fost o chestiune pe care eu am acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului.

Geoana a renuntat la functia de Inalt Reprezentant al prim-ministrului

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a renuntat la functia de Inalt reprezentant al prim-ministrului, aratand ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului.

Mircea Geoana: Am vorbit cu Ponta de o candidatura la ONU. Nu-i permit lui Ghita sa spuna minciuni

Mircea Geoana a declarat, vineri, ca nu-i permite lui Sebastian Ghita sa spuna minciuni legate de un asa-zis santaj la adresa premierului Ponta privind postul de ministru de Externe. Goana a spus ca discutia cu Ponta a vizat candidatura sa la functia de secretar general ONU in 2016.

Mircea Geoana, atacuri dure la sefii PSD: Ponta e micul Kim, nu micul Titulescu. Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice

Mircea Geoana a lansat vineri atacuri dure la sefii PSD, dupa ce joi a fost exclus din partid impreuna cu Marian Vanghelie. Geoana a spus ca bogat si corupt a devenit noua deviza a PSD-ului condus de triada Ponta - Ghita - Dragnea si l-a comparat pe Ponta cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un. Geoana l-a acuzat pe Ponta ca a refuzat deliberat sa deschida noi sectii de vot in strainatate, desi fusese sfatuit sa faca asta de consultantii straini din campanie si de stafful de campanie: Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice.

Ion Cristoiu: Ponta a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana

Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, premierul Victor Ponta a dejucat a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana,.

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana.

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana si Vanghelie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )