Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea Lucescu a castigat al 20-lea trofeu la Sahtior Donetk, Supercupa Ucrainei

Antena3 Antena3,
Mircea Lucescu a castigat al 20-lea trofeu la Sahtior Donetk, Supercupa Ucrainei

Mircea Lucescu continua sa adune trofee la Sahtior Donetk, in ciuda momentului dificil prin care trece echipa pe care o antreneaza. Lipsit de sase jucatori importanti - Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas. continuă pe Antena3

Mircea Lucescu, despre cei sase dezertori de la Sahtior. S-a decis unde isi vor juca minerii meciurile de acasa

Situatia de la Donetk i-a speriat pe sud-americanii din lotul minerilor. Sase jucatori nu s-au mai intors in Ucraina, dupa cantonamentul din Franta. Ahmetov i-a avertizat astazi pe fotbalisti, iar antrenorul roman a pus tunurile pe impresari.

Cinci jucatori au fugit de la Sahtior. Mircea Lucescu, aproape de National Arena

Cinci jucatori ai echipei Sahtior Donetk au ramas in Franta, dupa amicalele jucate in aceasta tara. Mircea Lucescu ramane fara nume importante, la scurt timp inainte de debutul in Liga Campionilor.

Sahtior Donetk obtine Supercupa Ucrainei

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a obtinut, marti seara, Supecupa Ucrainei dupa primul meci oficial disputat de la debutul conflictului armat din tara vecina.

A cazut varianta National Arena pentru Sahtiorul lui Mircea Lucescu

Tehnicianul roman al campioanei Ucrainei a anuntat pe site-ul oficial al clubului ca formatia Sahtior Donetk isi va disputa meciurile de pe teren propriu intr-un alt oras ucrainean.

Sase jucatori ai echipei Sahtior Donetk au refuzat sa urce in avionul de Ucraina de teama unei noi tragedii aviatice

Sase jucatori ai echipei Sahtior Donetk nu au urcat in avionul care a plecat duminica dimineata de la Geneva spre Ucraina. Motivul? Elevii lui Lucescu s-au temut de o noua tragedie aviatica, dupa teribilul accident al Malaysia Airlines.

Mircea Lucescu dezamagit de transferul lui Ciprian Marica in Turcia

Antrenorul Mircea Lucescu nu se arata prea incantat de alegerea facuta de Ciprian Marica, atacantul care a semnat cu echipa Konyaspor din prima liga turca.

Mircea Lucescu, primul trofeu in noul sezon: Sahtior a luat Supercupa. Reactia fanilor din Donetk la imnul Ucrainei

Marti seara, Sahtior Donetk si Dinamo Kiev s-au intalnit in Supercupa Ucrainei. Desi Mircea Lucescu nu i-a avut la dispozitie pe cei sase dezertori, Supercupa a revenit minerilor, scor 2-0, gratie reusitelor a doi jucatori adusi la Donetk in aceasta vara.

Mircea Lucescu: Nu jucatorii au refuzat sa se intoarca in Ucraina, ci agentii lor nu i-au lasat

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, intr-un interviu acordat ziarului Segodnya, ca jucatorii care au plecat de la echipa de teama situatiei tensionate au refuzat sa revina in Ucraina la sfaturile impresarilor.

Galeriile echipelor Dinamo Kiev si Sahtior Donetk au participat la un mars unde au scandat impotriva lui Vladimir Putin (VIDEO)

Vladimir Putin a fost injurat de 10. 000 de oameni in Ucraina. Galeriile echipelor Dinamo Kiev si Sahtior Donetk si-au unit fortele pentru prima data in istorie si au participat la un mars comun. Oamenii si-au.

Reactia patronului de la Sahtior Donetk, dupa ce sase fotbalisti au refuzat sa se urce in avion, de teama unei tragedii

Dupa ce sase fotbalisti legitimati la Sahtior Donetk au refuzat sa se intoarca in capitala Ucrainei din pricina tensiunilor de acolo, dupa accidentul aviatic din 17 iulie, patronul echipei a comentat situatia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )