Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mircea Lucescu dezaproba verdictul judecatoarelor in Dosarul Transferurilor: Doua femei care n-au habar de fotbal

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu dezaproba verdictul judecatoarelor in Dosarul Transferurilor: Doua femei care n-au habar de fotbal

Antrenorul lui Sahtior e de parere ca o amenda consistenta era suficienta pentru oamenii de fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor. continuă pe Adevărul

Mircea Lucescu dezaproba verdictul judecatoarelor in Dosarul Transferurilor: Niste femei, n-au habar de fotbal

Antrenorul lui Sahtior e de parere ca o amenda consistenta era suficienta pentru oamenii de fotbal arestati in Dosarul Transferurilor.

Mircea Lucescu, despre deciziile din Dosarul Transferurilor: Au fost judecati de doua femei care habar nu au de fotbal

Mircea Lucescu a comentat intr-un stil propriu hotararile din Dosarul Transferurilor, tehnicianul celor de la Sahtior nefiind de acord cu deciziile luate in urma cu cateva zile. Au fost judecati de doua femei care habar nu au ce inseamna fotbalul, a punctat antrenorul roman.

Mircea Lucescu, despre condamnatii din dosarul Transferurilor: O mare greseala a fost ca au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul

Mircea Lucescu a afirmat, luni, ca a fost o greseala faptul ca inculpatii din dosarul Transferurilor au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul, relateaza Mediafax. Sentintele.

Declaratie halucinanta a lui M.Lucescu despre condamnarile din Dosarul transferurilor.

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat luni, intr-o emisiune TV, ca a fost o greseala faptul ca inculaptii in Dosarul transferurilor au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul, relateaza Mediafax. Sentintele in Dosarul Transferurilor au avut o imagine total negativa. Ce m-a surprins pe mine este ca s-au luat niste decizii pe un cod penal actual, iar greselile care s-au facut s-au facut foarte demult, atunci cand se puteau face o multime de .

Lucescu, despre condamnatii din dosarul Transferurilor: O mare greseala a fost ca au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul

Mircea Lucescu a afirmat, luni, ca a fost o greseala faptul ca inculpatii din dosarul Transferurilor au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul, relateaza Mediafax. Sentintele.

Dezvaluire: Dosarul Transferurilor a inceput la comanda. Iuda Florin Prunea a dat totul in presa ca o razbunare a lui Mircea Sandu

Dosarul Transferurilor a inceput ca o razbunare a lui Mircea Sandu, cel care prin Florin Prunea a trimis in presa primele date despre transferurile frauduloase din Liga 1. Sandu s-a razbunat dupa ce Gica Popescu a candidat contra sa in anul 2006 la presedintia FRF. Este dezvaluirea care explica multe, inclusiv de ce Prunea a iesit ca un Iuda dupa aflarea pedepselor din Dosarul Transferuilor, incercand sa se disculpe. Pentru ca el a inceput totul, la comanda.

Contra pe urmele lui Mircea Lucescu

Cosmin Contra devine doar al doilea antrenor roman care va pregati o echipa din primele cinci campionate ale Europei, dupa ce Mircea Lucescu a pregatit mai multe echipe din Italia printre care si puternica Inter Milano.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )