Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Lucescu nu se mai opreste din castigat trofee: a cucerit si Cupa Ucrainei cu Sahtior Donetk

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu nu se mai opreste din castigat trofee: a cucerit si Cupa Ucrainei cu Sahtior Donetk

Sahtior Donetk, cu Mircea Lucescu pe banca tehnica, a castigat o noua Cupa a Ucrainei dupa victoria cu 3-0 din finala jucata contra lui Cernomoret Odessa. Aceasta este a cincea cupa cucerita de ucrainieni cu Il Luce antrenor. continuă pe Adevărul

Un nou trofeu pentru Mircea Lucescu

Antrenorul roman Mircea Lucescu a adaugat la colectia personala un nou trofeu obtinut ca antrenor al echipei Sahtior Donetk.

Pleaca si Mircea Lucescu?

Plecarea lui Razvan Rat de la Sahtior da forta unei stiri aparute in presa italiana si franceza de marti. Ziarul La Stampa anunta citand LEquipe ca doi antrenori, unul fiind Mircea Lucescu, ar putea ajunge la PSG.

Mircea Lucescu, aproape de o noua mare performanta: azi poate castiga trofeul sau cu numarul 26 ca antrenor

16 dintre trofeele castigate de Il Luce provin din timpul mandatului sau la Sahtior, echipa pe care a preluat-o din mai 2004. La noua ani de la acel moment, tehnicianul de 67 de ani poate celebra un nou succes.

Mircea Sandu despre licentele din Liga 1: E o nebunie intreaga

Intr-una dintre rarele sale aparitii in spatiul public televizual, Mircea Sandu a vorbit despre licentierea echipelor din Liga 1 si sistemul competitional care va fi adoptat in sezonul viitor.

Tornada ucigasa din Oklahoma a produs pagubele cele mai mari din istoria SUA

Tornada, care s-a abatut cu violenta, luni seara, asupra statului american Oklahoma, poate fi cea mai scumpa din istoria Statelor Unite, a anuntat un inspector american de asigurari. Pagubele estimate de el.

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari, din 2014

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat ieri, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos.

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari, din 2014

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat luni, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

3 MILIOANE de romani, afectati de o noua lovitura RCS RDS. Vor sa mai scoata din grila

Mai bine de 3 milioane de romani cifra oficiala este tinuta sub cheie de frica sanctiunilor de monopol) sunt in pericol de a primi continut dedicat de la operatorul de cablu si DTH antene satelit).

Transformarea socanta a acestei frumoase domnisoare. S-a apucat sa faca fitness, dar nu mai iesea din sala

Arata foarte bine, dar s-a gandit ca nu strica nimanui putin sport. Asa ca s-a apucat de fitness pe cand avea 20 de ani. Si-a tonifiat musculatura, dar si-a dat seama ca fitness-ul a devenit pentru ea mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2997 seconds )