Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mircea Radulian: Probabilitatea producerii unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea, destul de mica (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Radulian: Probabilitatea producerii unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea, destul de mica (VIDEO)

Mircea Radulian, directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), a declarat, miercuri, in emisiunea Romania acum difuzata de B1 TV, ca din punct de vedere stiintific,. continuă pe B1

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului: Probabilitatea producerii unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea, destul de mica

Mircea Radulian, directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), a declarat miercuri la B1 TV ca, din punct de vedere stiintific, este imposibila producerea unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea.

Exercitiu de simulare a unui cutremur la Caracal

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt va organiza, joi - 17 octombrie, in municipiul Caracal, un exercitiu de alarmare publica cu forte si mijloace de interventie specifice. Aplicatia va simula producerea unui cutremur si va incepe la ora 11. Locuitorii orasului sunt sfatuiti sa nu se sperie la auzul sirenelor care isi vor face simtita din plin prezenta la ora mentionata.

5.000 de clujeni sunt asteptati la cel mai mare targ de joburi din domeniul IT

Targul de Cariere in IT, cel mai mare eveniment dedicat acestui domeniu din Cluj-Napoca,a inceput la Iulius Mall. Organizatorii asteapta, astazi si maine, peste 5. 000 de vizitatori, pentru care au pregatit oferte din partea a 30 de companii IT.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

A inceput cel mai mare protest din Sanatate.

Sistemul sanitar se confrunta cu cel mai mare protest de dupa caderea lui Nicolae Ceausescu. La greva japoneza participa atat angajatii de la stat, cat si cei din sistemul privat. Organizatorii au calculat ca la aceasta actiune participa aproximativ un sfert de milion de oameni. Totodata, liderul Federatiei Sanitas Cluj, Stefan Roman, a declarat ca la protest iau parte atat reprezentantii sindicatelor, cat si cei ai organizatiilor profesionale, inclusiv Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor .

S-a spart gheata la Sky Tower: Cel mai mare furnizor privat de electricitate a inchiriat 1.200 mp

Compania Tinmar Ind, cel mai mare comerciat privat de electricitate din Romania isi muta sediul in Sky Tower. De asemenea in cladire va fi deschis si un restaurant din 21 octombrie.

Expertii nu au ajuns la o concluzie privind cutremurele din Galati. Mircea Radulian: Este relevant ca secventa de roi seismic a durat mai mult ca in trecut

Dupa doua luni si mai mult de 260 de cutremure in judetul Galati, specialistii in fizica pamantului si in geologie au facut o sedinta comuna, incercand sa ajunga la o concluzie comuna. O concluzie.

METEO Cod galben de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii. Atentionarea este valabila pana maine la ora 12.00

Meteorologii avertizeaza ca de miercuri dupa-amiaza si pana joi la pranz va fi in vigoare o atentionare cod galben de ploi si vant, valabilapentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii. Mai mult, in zonele de munte va fi lapovita si ninsoare.

Groapa in trafic pe Podul Vidin-Calafat. Problema este mai mare decat gaura, scrie presa bulgara

O groapa mare a aparut in carosabil pe Podul Vidin-Calafat care asigura legatura peste Dunare intre Bulgaria si Romania, dupa ce podul a fost asfaltat in aprilie si dat in folosinta la mijlocul lui iunie,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )