Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Toader, despre decizia CCR: Revizuirea Constitutiei va fi aprobata peste un an

Adevărul Adevărul,
Mircea Toader, despre decizia CCR: Revizuirea Constitutiei va fi aprobata peste un an

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a afirmat miercuri ca decizia Curtii Constitutionale de a declara constitutional pragul de prezenta la referendum la 30%, dar numai din 2014, arata ca o astfel de decizie de impact major nu poate fi aplicata si ca revizuirea constitutiei va trebui sa fie aprobata peste un an. continuă pe Adevărul

Mircea Sandu despre decizia UEFA: Cred ca a fost o analiza comparativa intre Fenerbahce - Besiktas si Steaua

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus, marti seara, dupa decizia UEFA de a permite echipei Steaua sa evolueze in Liga Campionilor, ca, in opinia sa, s-a facut o analiza comparativa intre cazurile Fenerbahce.

Raport Expert Forum despre revizuirea Constitutiei: Amendamentele la legea fundamentala pun in pericol echilibrul puterilor in stat si sunt un risc pentru democratie

Expert Forum EFOR) a dat marti publicitatii un raport in care analizeaza modificarile facute asupra textului Constitutiei si atrage atentia asupra riscurilor pe care le-ar presupune adoptarea documentului, in forma actuala, pentru statul de drept si democratie in Romania. Potrivit EFOR, in mai putin de doua saptamani de lucru intens, o Comisie de Revizuire a Constitutiei, din care n-a facut parte niciun expert in drept constitutional, a conceput amendamente la legea fundamentala care pun in pericol echilibrul puterilor in stat, arhitectura institutionala a statului de drept, si sunt un risc serios pentru democratia noastra oricum greu incercata in ultimul an.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Am simtit nevoia sa intarim niste drepturi

Crin Antonescu este invitatul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Co-presedintele USL vorbeste despre noua Constitutie, despre abuzurile din partea lui Traian Basescu si despre referendumul din.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei, de la ora 20.00

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, liberalul Crin Antonescu, vorbeste, in aceasta seara, despre amendamentele USL adoptate in noul proiect de revizuire a Legii fundamentale.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Puterea judecatoreasca este inalta Curte de Casatie si Justitie, nu procurorii

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, liberalul Crin Antonescu, a vorbit, in aceasta seara, la Antena 3, despre amendamentele USL adoptate in noul proiect de revizuire a Legii fundamentale. Presedintele PNL a spus ca actuala Lege fundamentala a fost modificata pentru ca viitorul presedinte sa nu o mai poata interpreta in mod abuziv.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Puterea judecatoreasca este inalta Curte, nu procurorii

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, liberalul Crin Antonescu, a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre amendamentele USL adoptate in noul proiect de revizuire a Legii fundamentale. Presedintele PNL a spus ca actuala Lege fundamentala a fost modificata pentru ca viitorul presedinte sa nu o mai poata interpreta in mod abuziv.

Mircea Geoana, despre aderarea la Schengen: A venit clipa sa punem piciorul in prag si sa facem ce avem de facut acasa

Fostul presedinte al Senatului Mircea Geoana a declarat, marti, ca Romania se chinuie de noua ani sa adere la spatiul Schengen si ca a venit momentul sa-si rezolve problemele, potrivit Mediafax. De noua ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )