Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mireasa la nunta careia ar fi avut loc bataia dintre Niculae Badalau si Anton Marin sustine ca liberalul nu era pe lista de invitati

România Liberă România Liberă,
Mireasa la nunta careia ar fi avut loc bataia dintre Niculae Badalau si Anton Marin sustine ca liberalul nu era pe lista de invitati

Roxana Enache, mireasa la nunta careia ar fi avut loc conflictul dintre presedintele executiv al PSD Niculae Badalau si liberalul Anton Marin, a precizat, duminica, la Antena 3, ca acesta din urma nu se afla pe lista de invitati. continuă pe România Liberă

Monica Tatoiu, reactie inedita dupa bataia dintre Palada si Gotiu

Monica Tatoiu a avut si ea o reactie in scandalul momentului. Bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu a dezamagit-o profund pe femeia de afaceri, care are si un mesaj in stilul sau.

Klaus Iohannis: Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in vestul tarii, unde mai multe persoane si-au pierdut viata

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj duminica, in urma furtunii violente care s-a produs in vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Ce au descoperit politistii in urma unei perchezitii ce a avut loc la locuinta unui tanar de 27 de ani

Sute de cutii cu parfumuri si produse cosmetice contrafacute au fost confiscate de politisti in urma unei perchezitii ce a avut loc la locuinta unui oradean de 27 ani.

Ce nu s-a vazut in imaginile bataii dintre Palada si Gotiu. Domnul Palada a fost facut nevazut

De joi seara, cand a avut loc bataia din pauza publicitara, Mirel Palada se ascunde de ochii presei. Nu a mai avut nicio iesire publica, nu i-a cerut scuze senatorului pe care l-a batut, nu a mai avut nicio po.

Imagini socante de la bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu

Noi imagini din momentul in care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu, miercuri, in timpul pauzei publicitare a emisiunii de la B1 TV. Imaginile cu bataia administrata de fostul purtator de.

RATB prelungeste programul autobuzelor, vineri, cand are loc meciul dintre FCSB si FC Viktoria Plzen

Traficul autobuzelor si tramvaielor va fi prelungit, vineri, cu ocazia partidei de fotbal dintre FCSB si FC Viktoria Plzen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )