Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mirel Palada: Guvernul a aprobat proiectul Legii descentralizarii cu 568 de amendamente

Hotnews Hotnews,
 Mirel Palada: Guvernul a aprobat proiectul Legii descentralizarii cu 568 de amendamente

Guvernul a aprobat in sedinta extraordinara de marti proiectul de lege privind descentralizarea cu 568 de amendamente din cele 2. 040 depuse de parlamentari, a anuntat Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului. Pana ieri, la ora 15. 00, s-au depus 2040 de amendamente. In urma analizei acestora, s-a ajuns la 568 aprobate, marea majoritate fiind amendamente de forma, care tineau de corectura unor erori materiale care tineau de anexa de pe langa lege, a spus Palada. Guvernul isi va angaja, marti, raspunderea pe lege in fata Parlamentului. continuă pe Hotnews

Guvernul isi angajeaza marti raspunderea in Parlament pe proiectul legii descentralizarii

Guvernul isi va angaja marti raspunderea pe proiectul legii descentralizarii. Parlamentarii au depus 2004 amendamente la proiectul legii descentralizarii, la 37 de capitole ale proiectului. Acestea au fost depuse de parlamentari ai PSD, UDMR, PNL, PC si PP-DD.

UPDATE Guvernul isi angajeaza marti raspunderea in Parlament pe proiectul legii descentralizarii

Guvernul isi va angaja marti raspunderea pe proiectul legii descentralizarii. Parlamentarii au depus 2004 amendamente la proiectul legii descentralizarii, la 37 de capitole ale proiectului. Acestea au fost depuse de parlamentari ai PSD, UDMR, PNL, PC si PP-DD.

LIVE TEXT Crin Antonescu: PNL isi asuma si e deplin solidar cu proiectul legii descentralizarii / Nu mai exista relatia cu PC in sensul unei aliante ACD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat ca Partidul National liberal isi asuma proiectul legii descentralizarii inaintat de Guvern Parlamentului si este pe deplin solidar cu acesta. Liderul PNL a precizat ca formatiunea sa va mai depune amendamente la lege, insa acestea nu sunt de fond, ci amendamente ce tin de detalii patrimoniale.

PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si il va ataca la CC

Democrat-liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala proiectul legii descentralizarii, a anuntat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga. Liderul deputatilor, Mircea Toader, sustine ca sedinta Birourilor.

Blaga anunta ca PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii, urmand sa atace la CC acest act

Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat, luni, inainte de sedinta BPN al partidului, ca formatiunea pe care o conduce va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii, urmand sa atace actul normativ la.

Vasile Blaga: PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si il va ataca la Curtea Constitutionala

Partidul Democrat Liberal va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si va ataca la Curtea Constitutionala acest act normativ, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Vasile Blaga, inainte de sedinta Biroului Politic National al PDL, potrivit Mediafax.

Blaga: PDL va ataca la Curtea Constitutionala proiectul legii descentralizarii

PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii si va ataca la Curtea Constitutionala acest act normativ, a declarat, astazi, presedintele PDL, Vasile Blaga, inainte de sedinta BPN al PDL.

Guvernul isi angajeaza marti raspunderea in fata Parlamentului pe proiectul legii descentralizarii

Executivul isi angajeaza, marti, raspunderea asupra proiectului legii descentralizarii, in fata parlamentarilor. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca sedinta angajarii raspunderi.

Ponta, in sedinta asumarii proiectului legii descentralizarii: Mai multe atributii la nivel local inseamna modernizarea Romaniei

Premierul Victor Ponta s-a adresat, marti, deputatilor si senatorilor care s-au reunit in sedinta comuna, in care Guvernul isi angajeaza raspunderea asupra proiectul legii descentralizarii. Premierul a.

Guvernul isi asuma Legea descentralizarii, astazi, in Parlament

Update 11:15 Kelemen: UDMR nu semneaza o motiune de cenzura pe descentralizare UDMR nu va semna o motiune de cenzura pe tema legii descentralizarii, asupra careia Guvernul isi va angaja raspunderea si nici nu va contesta proiectul de act normativ la Curtea Constitutionala, a declarat presedintele Uniunii, Hunor Kelemen.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )