Libnet.ro
UNICEF

13:00

Miron Mitrea a demisionat din Parlament

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Miron Mitrea a demisionat din Parlament

Deputatul PSD Miron Mitrea, condamnat in toamna anului trecut la doi ani de inchisoare cu executare, si-a depus demisia din Parlament, plenul Camerei Deputatilor luand act de demisia acestuia. continuă pe Wall-Street Ro

Miron Mitrea a demisionat din Parlamentul Romaniei

Miron Mitrea, condamnat in dosarul de coruptie Casa pentru mama, pentru lucrarile de constructie facute la locuinta mamei sale, a demisionat din Parlament. Deputatul Miron Mitrea si-a dat demisia din functia de.

Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputatilor

Miron Mitrea si-a dat demisia, luni, din Camera Deputatilor, asa cum anuntase pe 14 decembrie ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ca131; va demisiona si din Partidul Social Democrat. Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care e acuzat de luare de mita, insa decizia nu este definitiva.

Surse: Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputatilor

Miron Mitrea si-a dat demisia, luni, din Camera Deputatilor, asa cum anuntase pe 14 decembrie ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ca131; va.

Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputatilor

Miron Mitrea si-a dat demisia, luni, din Camera Deputatilor, asa cum anuntase pe 14 decembrie ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ca131; va.

SURSE: Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputatilor

Miron Mitrea si-a dat demisia, luni, din Camera Deputatilor, asa cum anuntase pe 14 decembrie ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ca131; va demisiona si din PSD.

Ce le cere Elena Udrea colegilor din Parlament

Deputatul Elena Udrea a cerut colegilor din Parlament, luni, pe Facebook, sa voteze in favoarea incuviintarii cererii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

SURSE: Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputatilor

Conducerea SRI va fi audiata saptamana viitoare in comisia de specialitate din Parlament, dupa acuzatiile Elenei Udrea

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi chemat saptamana viitoare in fata Comisiei de control a SRI pentru a raspunde intrebarilor in urma acuzatiilor aduse de Elena Udrea, vineri, intr-un interviu Hotnews. ro. Deputatul PMP a sustinut ca seful serviciului controleaza viata politica si ar fi instrumentat o campanie impotriva sa. Senatorul PSD Daniel Savu, membru al Comisiei de control a SRI, a anuntat sambata la Digi24 ca seful SRI urmeaza sa fie audiat in Parlament.

Adriean Videanu A DEMISIONAT din PDL. Vasile Blaga: Lucrurile sunt clare

Lucrurile sunt clare, domnia sa ar fi fost suspendat din functia de membru de partid, dar domnia sa si-a trimis in aceasta dimineata demisia din functia de presedinte al organizatiei de.

Valeriu Zgonea le-a adresat o scrisoare deschisa colegilor din Parlament: Deputatii, vazuti ca hoti, corupti, chiulangii. A venit timpul sa fim responsabili.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a adresat duminica o scrisoare deschisa deputatilor in care le atrage atentia ca Parlamentul sufera din cauza unui deficit de imagine si ca sunt vazuti drept hoti, corupti si chiulangii, el transmitandu-le ca a venit timpul sa fie responsabili, potrivit Mediafax.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )