Libnet.ro
UNICEF

05:30

Miscare surpriza: miliardarul proprietar al Amazon cumpara Washington Post

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Miscare surpriza: miliardarul proprietar al Amazon cumpara Washington Post

Jeff Bezos, fondatorul Amazon. com, a achizitionat cotidianul american Washington Post, pentru suma de 250 de milioane de dolari, scrie presa internationala. continuă pe Wall-Street Ro

Patronul Amazon cumpara Washington Post pentru 250 de milioane de dolari

Grupul Washington Post a anuntat luni vanzarea unei parti din activitatile sale de editare, inclusiv a cotidianului care ii poarta numele, patronului-fondator al grupului de distributie online Amazon, Jeff Bezos, pentru 250 de milioane de dolari, informeaza AFP.

Proprietarul Amazon.com va cumpara Washington Post

Publicatia Washington Post va fi cumparata de proprietarul Amazon. com, Jeffrey P. Bezos, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei.

Jeff Bezos (Amazon) a cumparat Washington Post. Citeva idei

De luni, de cind s-a anuntat achizitia Washington Post de catre Jeff Bezos, fondator si CEO Amazon, am citit o groaza de articole despre subiect. De retinut, Bezos plateste 250 de milioane de dolari in nume propriu, nu in numele vreunei afaceri. De altfel, Forbes chiar specula ca valoarea tranzactiei reprezinta mai putin de 1% din averea sefului Amazon, estimata pentru 2013 la vreo 28 de miliarde de dolari, cu vreo trei mai mult decit anul trecut, scrie Alex Mihaileanu, pe blogul lui, Subiectiv. ro.

Patronul Amazon achizitioneaza Washington Post pentru 250 de milioane de dolari

Patronul Amazon, Jeff Bezos, a anuntat ca va cumpara faimoasa publicatie Washington Post pentru suma de 250 de milioane de dolari. Achizitia ar trebui sa fie finalizata in circa 60 de zile, scrie BBC News.

Publicatia americana Washington Post, cumparata de proprietarul Amazon.com

Publicatia americana Washington Post va deveni proprietatea fondatorul site-ului Amazon. Jeff Bezos a anuntat ca va plati 250 de milioane de dolari atat pentru ziar cat si pentru site-ul Washington Post si alte.

Cotidianul The Washington Post va fi vandut patronului Amazon pentru un sfert de miliard de dolari

Cotidianul american de mare tiraj The Washington Post urmeaza sa fie achizitionat de Jeff Bezos, fondatorul si directorul executiv al retailerului online Amazon, pentru 250 de milioane de dolari. Odata cu ziarul, Bezos va prelua in nume personal si publicatiile afiliate, informeaza BBC.

The Washington Post, singurul ziar care a dus la demisia unui presedintele al SUA, vandut fondatorului Amazon

Publicatia americana The Washington Post va fi vanduta lui Jeff Bezos, fondatorul si directorul executiv al retailerului online Amazon, pentru o suma de 250 de milioane de dolari, informeaza washingtonpost. com , citat de Mediafax .

Detinatorul Amazon, Jeff Bezos, a cumparat Washington Post

Detinatorul Amazon, Jeff Bezos, a cumparat cotidianul Washington Post pentru suma de 250 de milioane de dolari. Vanzarea ar urma sa fie finalizata in urmatoarele 60 de zile.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )