Libnet.ro
UNICEF

21:00

Misiunea FMI asteptata in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Misiunea FMI asteptata in Republica Moldova

Ministrul Economiei, Octavian Calmac, spera la un ajutor financiar din partea Fondului Monetar International FMI). Deoarece premierul Pavel Filip urmeaza sa transmita o invitatie catre FMI, Calmac presupune ca pana la sfarsitul lunii februarie Republica Moldova va fi vizitata de reprezentantii organizatiei mondiale. continuă pe Adevărul

Traian Basescu face o radiografie a situatiei din Republica Moldova: Este extrem de riscanta

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina.

Premierul Pavel Filip respinge ideea ca Republica Moldova este un stat capturat. Eu nu m-am simtit capturat de nimeni

Premierul Pavel Filip respinge ideea ca Republica Moldova ar fi un stat capturat si spune ca nu intelege, de fapt, aceasta sintagma.

Putin a convocat de urgenta Consiliul de Securitate al Rusiei pentru a discuta situatia din Republica Moldova

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a convocat vineri, 23 ianuarie, membrii Consiliului de Securitate a Rusiei pentru a discuta despre situatia din Republica Moldova.

Protestele de amploare continua in Republica Moldova

Aproximativ 40. 000 de oameni au manifestat din nou la Chisinau, ieri cerand alegeri anticipate in Republica Moldova, protestarii fiind in continuare nemultumiti de modul cum a fost investit Guvernul condus de Pavel Filip. Poporul e cu noi: el nu vrea sa sustina oligarhii si autoritatile criminale, a declarat unul dintre liderii opozitiei, Andrei Nastase, potrivit Agerpres.

Republica Moldova are un guvern puternic afectat din punct de vedere credibilitate

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina sa ramana orientata spre Vest.

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic.

Basescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis si Ciolos urmaresc de pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu i-a taxat din nou pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Liderul Miscarii Populare afirma ca, in timp ce la Moscova presedintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situatiei din Republica Moldova, la Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos urmaresc de pe Facebook evenimentele.

Leonard Orban: Alegerile anticipate n-ar face decat sa prelungeasca criza politica din Republica Moldova

Consilierul prezidential pe probleme de afaceri europene, Leonard Orban, arata ca instabilitatea politica din Republica Moldova trebuie sa inceteze, iar declansarea alegerilor anticipate nu ar face altceva decat sa adanceasca criza politica de la Chisinau.

Guvernul de la Chisinau cere FMI sa trimita urgent o misiune in tara

Guvernul de la Chisinau va cere Fondului Monetar International sa trimita urgent o misiune in Republica Moldova pentru un nou acord, a anuntat premierul Pavel Filip, dupa prima sedinta a Executivului, informeaza.

Republica Moldova: Lovitura de ultima ora primita de liderii Platformei Demnitate si Adevar

Ministerul Justitiei al Republicii Moldova a refuzat sa inregistreze Partidul Platforma Demnitate si Adevar, au anuntat liderii Platformei, care protesteaza in aceste momente in fata cladirii ministerului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )