Libnet.ro
UNICEF

19:00

Misterul avionului Malaysia Airlines, pe cale sa fie dezlegat. Ce spun anchetatorii

Antena3 Antena3,
Misterul avionului Malaysia Airlines, pe cale sa fie dezlegat. Ce spun anchetatorii

Adjunctul ministrului malaezian al transporturilor a apreciat vineri ca solutionarea misterului disparitiei unui avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, in martie 2014 zborul MH370), se apropie, dupa . continuă pe Antena3

Oficial din cadrul anchetei privind disparitia avionului Malaysia Airlines: Cifrele de pe fragmentul de fuselaj gasit in Insula Reunion apartin unui avion Boeing 777

Cifrele descoperite pe fragmentul de fuselaj din Insula Reunion apartin unui avion Boeing 777, potrivit unor surse din cadrul investigatiei in cazul aeronavei malaysiene disparute din martie 2014, informeaza.

Cazul avionului Malaysia Airlines disparut. Descoperiri uluitoare in timpul cautarilor

Un fragment al fuselajului unui avion a fost gasit pe o plaja a Insulei La Reunion, apartinand Frantei si situata in Oceanul Indian, in apropiere de Madagascar. Autoritatile verifica daca nu cumva este o part.

Doborarea zborului Malaysia Airlines. Rusia s-a opus prin veto crearii unui tribunal international

Rusia s-a opus prin veto proiectului de rezolutie al Consiliului de Securitate al ONU care prevedea crearea unui tribunal international pentru a-i judeca pe cei suspectati de doborarea zborului MH17 al companiei Malaysia Airlines, anul trecut, in estul Ucrainei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )