Libnet.ro
UNICEF

08:30

Misterul pozei cu masina criminalului Gheorghe Dinca: De ce nu a ajuns poza vehiculului de la DIICOT Craiova la Politia Caracal timp de 3 luni? (VIDEO)

B1 B1,
Misterul pozei cu masina criminalului Gheorghe Dinca: De ce nu a ajuns poza vehiculului de la DIICOT Craiova la Politia Caracal timp de 3 luni? (VIDEO)

Ia-ma nene le-a costat viata pe Alexandra si Luiza. Cazul este cu atat mai revoltator cu cat masina lui Gheorghe Dinca se afla deja la dosarul Luizei, care fusese data disparuta de la jumatatea lunii ap. continuă pe B1

Cum se putea ajunge la Gheorghe Dinca inaintea uciderii Alexandrei, pe baza pozei cu masina lui din dosarul Luiza

Ancheta din dosarul Caracal a scos la iveala ca procurorul DIICOT care avea in lucru cazul de disparitie al Luizei avea la dosar o fotografie cu masina lui Gheorghe Dinca, imaginea fiind folosita pentru identificarea lui Dinca, dupa uciderea Alexandrei.

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Profilul criminalului de la Caracal. Ce fel de fete cauta Gheorghe Dinca: Nu aveau nicio sansa!

Cazul din Caracal a readus in fata autoritatilor o problema grava a Romaniei: dispartiile fara urma. Cercetari pentru racolare de minori se fac, insa, contrar acestora, numarul evaporarii micutilor este in crestere, caci gruparile specializate in trafic de persoane cresc si ele. Copiii sunt exploatati in diferite moduri, iar multi dintre ei sfarsesc prin locuri .

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii. Imagini din curtea criminalului - VIDEO

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Drama familiei lui Gheorghe Dinca - Sora criminalului a povestit tot

Gheorghe Dinca a avut doua surori, Mandra si Jana, dintre care doar ultima mai traieste. Pe numele ei Ioana Barbulescu, femeia are 72 de ani si locuieste tot in Caracal. Femeia a facut dezvaluiri uluitoare de.

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Oamenii adunati in fata casei lui Gheorghe Dinca au primit amenzi de la politisti

Politia si jandarmii au aplicat amenzi persoanelor care s-au strans in fata casei criminalului de la Caracal. Oamenii legii au sanctionat atitudinea de tulburare si ordine a linistii publice. Oamenii adunati in fata casei lui Gheorghe Dinca au primit amenzi de la politisti De 11 zile, romanii traiesc dezamagire, nesiguranta, incertitudine, fapt pentru care si .

Ce spune expertiza grafologica despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca

Un grafolog cu 25 de experienta in spate i-a facut expertiza grafologica a criminalului care a redevenit suspect principal in cazul Caracal din cauza lipsei de dovezi. Ce sustine specialistul despre profilul psihologic al barbatului de 65 de ani? Expertiza grafologica a suspectului Gheorghe Dinca Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiza a personalitatii suspectului .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )