Libnet.ro
UNICEF

07:00

Misu Negritoiu, numit la conducerea unei institutii UE

Antena3 Antena3,
Misu Negritoiu, numit la conducerea unei institutii UE

Misu Negritoiu, numit la conducerea unei institutii UE. continuă pe Antena3

Misu Negritoiu, numit presedintele unei institutii UE pentru supravegherea pietei de capital

Misu Negritoiu, seful Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a fost numit, joi, presedinte al Comitetului pentru Analize Economice si de Piata CAEP) din cadrul Autoritatii Europene pentru Valori.

Misu Negritoiu, ales in conducerea ESMA

Misu Negritoiu, seful Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a fost numit presedinte al Comitetului pentru Analize Economice si de Piata din cadrul Autoritatii Europene pentru Valori Mobiliare si Piete ESMA). Decizia a fost luata in cadrul reuniunii de la Paris, de joi, a Consiliului Supraveghetorilor ESMA, forul de conducere al autoritatii. Negritoiu va avea un mandat de doi ani, anunta Mediafax.

Misu Negritoiu a fost numit presedinte al comitetului pentru analize economice si de piata din cadrul Autoritatii Europene pentru Valori Mobiliare si Piete

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a fost numit, pentru un mandat de doi ani, presedinte al Comitetului pentru Analize Economice si de Piata din cadrul Autoritatii Europene pentru Valori Mobiliare si Piete ESMA), institutia independenta a UE responsabila cu reglementarea si supravegherea pietelor de capital, a anuntat vineri ASF. Decizia de numire a fost luata in cadrul reuniunii de la Paris, din data de 24 septembrie 2015, a Consiliului Supraveghetorilor ESMA, forul de conducere al autoritatii.

Timisoara: Circa o suta de oameni protesteaza din cauza poluarii, acuzand conducerea unei fabrici care recicleaza cauciucuri ca nu foloseste filtrele necesare

Protest la Timisoara, din cauza poluarii. Aproximativ o suta de oameni au iesit in strada si acuza conducerea fabricii din Chisoda, care se ocupa cu reciclarea de cauciucuri, ca nu foloseste filtrele necesare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )