Libnet.ro
UNICEF

19:00

Miting al Partidului Miscarea Populara in Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Miting al Partidului Miscarea Populara in Piata Victoriei

Peste 500 de persoane participa sambata la un miting in Piata Victoriei din Capitala. Manifestarea se desfasoara intre orele 12 - 14 si este organizata de Partidul Miscarea Populara, fiind directionata impotriva USL. continuă pe Adevărul

UPDATE Miting al Partidului Miscarea Populara in Piata Victoriei. Sute de persoane protesteaza fata de modificarile aduse Codului Penal

Peste 500 de persoane participa sambata la un miting in Piata Victoriei din Capitala. Manifestarea se desfasoara intre orele 12 - 14 si este organizata de Partidul Miscarea Populara, fiind directionata impotriva USL. Membrii Miscarii Populare ii acuza pe reprezentantii puterii ca vor sa controleze Justitia.

UPDATE Peste o mie de persoane au protestat sambata in Piata Victoriei, la un miting organizat de Miscarea Populara: Jos, jos, jos Parlamentul ticalos!

Peste o mie de persoane au participat sambata la un miting in Piata Victoriei din Capitala. Manifestarea s-a desfasurat intre orele 12 - 14 si a fost organizata de Partidul Miscarea Populara, fiind directionata impotriva USL. Membrii Miscarii Populare ii acuza pe reprezentantii puterii ca vor sa controleze Justitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )