Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE Peste o mie de persoane au protestat sambata in Piata Victoriei, la un miting organizat de Miscarea Populara: Jos, jos, jos Parlamentul ticalos!

Adevărul Adevărul,
UPDATE Peste o mie de persoane au protestat sambata in Piata Victoriei, la un miting organizat de Miscarea Populara: Jos, jos, jos Parlamentul ticalos!

Peste o mie de persoane au participat sambata la un miting in Piata Victoriei din Capitala. Manifestarea s-a desfasurat intre orele 12 - 14 si a fost organizata de Partidul Miscarea Populara, fiind directionata impotriva USL. Membrii Miscarii Populare ii acuza pe reprezentantii puterii ca vor sa controleze Justitia. continuă pe Adevărul

Miting al Partidului Miscarea Populara in Piata Victoriei

Peste 500 de persoane participa sambata la un miting in Piata Victoriei din Capitala. Manifestarea se desfasoara intre orele 12 - 14 si este organizata de Partidul Miscarea Populara, fiind directionata impotriva USL.

UPDATE. Miting in Piata Victoriei. Miscarea Populara cheama la protest impotriva ...

UPDATE:Noi trebuie sa le dam cosmarul, a spus Mihai Razvan Ungureanu, in Piata Victoriei. Asa nu se mai poate. Aceste cuvinte trebuie sa rasune in urechea lor, tot timpul, a mai spus MRU. In acest moment, in Piata Victoriei se afla peste 1. 000 de persoane. Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, s-a alaturat, sambata, mitingului organizat in Piata Victoriei din Capitala, fata de modificarile aduse Codului Penal. Potrivit PMP, puterea vrea sa preia .

UPDATE Miting al Partidului Miscarea Populara in Piata Victoriei. Sute de persoane protesteaza fata de modificarile aduse Codului Penal

Peste 500 de persoane participa sambata la un miting in Piata Victoriei din Capitala. Manifestarea se desfasoara intre orele 12 - 14 si este organizata de Partidul Miscarea Populara, fiind directionata impotriva USL. Membrii Miscarii Populare ii acuza pe reprezentantii puterii ca vor sa controleze Justitia.

LIVE TEXT Peste 1.000 de persoane la mitingul de protest impotriva USL organizat de Miscarea Populara in Piata Victoriei

Un protest impotriva abuzurilor USL, organizat de Partidul Miscarea Populara PMP), se desfasoara sambata, intre orele 12. 00, in Piata Victoriei. Organizatorii afirma ca, prin modificarile aduse Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut. Ora 12. 50 Peste 1. 000 de persoane s-au strans la mitingul de protest impotriva USL. Participantii au cerut demisia guvernului Ponta si au scandat impotriva Parlamentului si a USL - Ponta Victor Viorel, o rusine la Bruxelles, Vrem dreptate, nu superimunitate, PCR nu a murit, USL l-a mostenit. Liderul PMP, Eugen Tomac, a sustinut un discurs in fata manifestantilor. Mai sunt prezenti Cristian Preda, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu. Ora 12. 05 In Piata Victoriei s-au adunat deja cateva sute de persoane. La miting este prezent presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, precum si Ruxandra Dragomir, presedinta organizatiei de femei a Partidului Miscarea Populara. Este asteptat si presedintele formatiunii, Eugen Tomac. Mihai-Razvan Ungureanu a anuntat ca va merge si el la protestul din Piata Victoriei. HotNews. ro va transmite principalele momente ale mitingului de sambata.

LIVE TEXT Miting de protest impotriva USL, organizat de Miscarea Populara, in Piata Victoriei

Partidul Miscarea Populara PMP) anunta organizarea unui protest impotriva abuzurilor USL, sambata, intre orele 12. 00, in Piata Victoriei, afirmand ca, prin modificarile aduse Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut. Ora 12. 05 In Piata Victoriei s-au adunat deja cateva sute de sustinatori ai Miscarii Populare. La miting este prezent presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, precum si Ruxandra Dragomir, presedinta organizatiei de femei a Partidului Miscarea Populara. Este asteptat si presedintele formatiunii, Eugen Tomac. UPDATE Mihai-Razvan Ungureanu anunta ca va merge la protestul din Piata VictorieiHotNews. ro va transmite principalele momente ale mitingului de sambata.

Miscarea Populara organizeaza un miting impotriva USL, sambata de la ora 12.00 in Piata Victoriei

Partidul Miscarea Populara PMP) anunta organizarea unui protest impotriva abuzurilor USL, sambata, intre orele 12. 00, in Piata Victoriei, afirmand ca, prin modificarile aduse Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut. UPDATE Mihai-Razvan Ungureanu anunta ca va merge la protestul din Piata Victoriei.

VIDEO FOTO Circa 1.500 de manifestanti la protestul organizat de Miscarea Populara in fata Guvernului, dupa asaltul majoritatii parlamentare asupra justitiei, din martea neagra. Revendicarile: Demisia Executivului, a Parlamentului si alegeri anticipate

Aproximativ 1. 500 de persoane au participat, sambata, in Piata Victoriei, la mitingul de protest organizat de Miscarea Populara impotriva abuzurilor USL. Potrivit organizatorilor, prin modificarile aduse Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut. Participantii la miting au cerut demisia guvernului Ponta, dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate. Ponta Victor Viorel, o rusine la Bruxelles, Vrem dreptate, nu superimunitate, PCR nu a murit, USL l-a mostenit, au scandat manifestantii.

Miting al PMP in Piata Victoriei: Ungureanu, Preda, Funeriu, Tomac striga Jos Guvernul

Cateva sute de persoane participa, sambata, la un miting organizat de PMP Partidul Miscarea Populara) in Piata Victoriei, in prezenta lui Eugen Tomac, Daniel Funeriu, Mihai Razvan Ungureanu, Cristian Preda, Marian Preda, care scandeaza lozinci.

In jur de 200 de persoane, la un miting anti-Guvern organizat miercuri seara in Piata Victoriei de Miscarea Populara

In jur de 200 de oameni au participat, miercuri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, la un miting anti-Guvern organizat de partidul Miscarea Populara. Printre participantii la miting s-au numarat si liderul Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, si consilierul prezidential Daniel Funeriu. Acest protest este impotriva furtului statului roman de catre infractorii USL, a afirmat Daniel Funeriu.

Miscarea Populara, protest in Piata Victoriei.

Partidul Miscarea Populara PMP) a anuntat organizarea unui protest impotriva abuzurilor USL, sambata, intre orele 12. 00, in Piata Victoriei. Prin modificarile aduse Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut, intentionand in mod vadit sa puna sub control justitia, institutiile mas-media, sa diminueze capacitatea institutiilor create cu greu, precum ANI si DNA, de a face fata coruptiei si abuzurilor pe care le fac oamenii politici. Aceste modificari sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )