Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miting prodemocratie in Piata Taksim din Istanbul. Recept Erdogan continua epurarile. Mandate de arestare pentru 42 de jurnalisti FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Miting prodemocratie in Piata Taksim din Istanbul. Recept Erdogan continua epurarile. Mandate de arestare pentru 42 de jurnalisti FOTO VIDEO

Sute de mii de persoane s-au adunat duminica in piata Taksim din Istanbul, la chemarea Partidului Social-Democrat CHP), de opozitie, pentru a condamna lovitura de stat militara esuata si orice deviere de la principiile republicane si laice ale statului turc. Opozitiei I s-a alaturat partidul presedintelui Erdogan. Epurarile continua, pe numele a zeci de jurnalisti fiind emise mandate de arestare. continuă pe Adevărul

Proteste masive in Piata Taksim din Istanbul. Sute de mii de persoane au iesit pe strazi

Sute de mii de persoane s-au adunat duminica in piata Taksim din Istanbul, la chemarea Partidului Social-Democrat CHP), de opozitie, pentru a condamna lovitura de stat militara esuata si orice deviere de la.

Miting de amploare la Istanbul! Protestatarii condamna tentativa de lovitura de stat si cer pastrarea principiilor laice si republicane in Turcia (VIDEO)

Sute de mii de manifestanti convocati de opozitie au protestat in piata Taksim din Istanbul. Oamenii cer pastrarea principiilor laice in Turcia si condamna lovitura de stat, informeaza.

FOTO, VIDEO. Mii de turci demonstreaza la Istanbul in favoarea democratiei si impotriva starii de urgenta impusa de ERDOGAN

Mii de cetateni turci s-au strans duminica in Piata Taksim, din centrul Istanbulului, pentru a-si manifesta sustinerea fata de democratie dar si pentru a-si arata opozitia fata de starea de urgenta decretata de presedintele Erdogan.

Mii de kurzi au protestat pe strazile din Istanbul: Politica lui Erdogan nu este in favoarea democratiei. Noi vrem democratie, dar nu democratia lui (VIDEO)

Miting de amploare la Istanbul! Mii de kurzi au iesit pe strazi pentru a-si declara opozitia fata de pucisti, dar si fata de starea de urgenta decretata de presedintele turc Recep Erdogan, informeaza B1.

Turcia: 11.000 de pasapoarte au fost anulate. 283 de militari din garda lui ERDOGAN au fost retinuti

Autoritatile din Turcia au anulat pasapoartele a aproape 11. 000 de cetateni, in principal angajati ai statului, a declarat vineri la CNN Turk ministrul de interne, Efkan Ala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )