Libnet.ro
UNICEF

12:00

MITING USL. Fenechiu: Vrem sa le aratam si lui Merkel s lui Barroso ca impostorii sunt ...

România Liberă România Liberă,
MITING USL. Fenechiu: Vrem sa le aratam si lui Merkel s lui Barroso ca impostorii sunt ...

Prim-vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca organizarea mitingului USL concomitent cu congresul popularilor europeni tine de substanta modului in care gandim sa facem politica. In opinia liderului PNL, USL este forta politica cea mai puternica din Romania, capabila sa adune peste 80. 000 de oameni la mitingul organizat pentru a prezenta candidatii USL la alegeile parlamentare. Asta vrem sa le aratam si lui Merkel s lui Barroso ca impostorii sunt . continuă pe România Liberă

MITING LANSARE CANDIDATI USL. Fenechiu: Vrem sa le aratam si lui Merkel s lui Barroso ca ...

Prim-vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca organizarea mitingului USL concomitent cu congresul popularilor europeni tine de substanta modului in care gandim sa facem politica. In opinia liderului PNL, USL este forta politica cea mai puternica din Romania, capabila sa adune peste 80. 000 de oameni la mitingul organizat pentru a prezenta candidatii USL la alegeile parlamentare. Asta vrem sa le aratam si lui Merkel s lui Barroso ca impostorii sunt .

LIVE VIDEO Congresul PPE la Palatul Parlamentului, de la ora 00:90. Merkel, Barroso, Van Rompuy, Rajoy - printre participanti

Bucurestiul gazduieste, miercuri si joi, Congresul Partidului Popular European PPE), unde sunt asteptate sa participe 27 de delegatii oficiale - sefi de state si de guverne si reprezentanti din tarile membre si nemembre ale Uniunii Europene. La congres, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, sunt asteptati sa ia cuvantul presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, presedintele Traian Basescu, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boyko Borissov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk. HotNews. ro va tine la curent cu principalele momente ale congresuluiUrmareste LIVE VIDEO transmisiunea din Parlament.

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Blaga: Cand Ponta nu guverneaza, inventeaza subterfugii Va trebui .

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania.

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Va trebui sa vedem cum gandesc liderii europeni dezvoltarea Europei .

POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding vin miercuri in Romania.

Liderii Partidului Popular European sosesc,mircuri, la Bucuresti pentru a participa la congresul formatiunii, care va avea loc la palatul Parlamentului. Potrivit organizatorilor, in Romania vor sosi 16 sefi de stat dar si alte personalitati politice din Europa. Printre acestia se numara cancelarul german Angela Merkel si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit Realitatea. net La summit sunt asteptati urmatorii sefi de stat si de guvern din UE: Traian Basescu Romania, .

Merkel, Barroso, Martens si Basescu, pe lista vorbitorilor de la Congresul PPE

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele CE Jose Manuel Barroso, liderul actual al PPE Wilfried Martens, dar si presedintele Traian Basescu figureaza pe lista vorbitorilor la Congresul PPE care se va desfasura, miercuri si joi, la Palatul Parlamentului.

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la congresul PPE. 12:00 - O femeie din staff-ul tehnic al PPE a lesinat, miercuri, in timpul lucrarilor Congresului Popularilor Europeni de la Bucuresti, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ 11:58 - Cancelarul german Angela Merkel este asteptata sa ajunga la Congresul PPE de la Bucuresti in cursul dupa-amiezii de miercuri. _ _ _ _ 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui .

MITING USL la Arena Nationala, ACUM, LIVE pe www.antena3.ro. Liderii USL ajung in scurt timp la miting

Mii de oameni au ajuns deja la Arena Nationala din Capitala, acolo unde va incepe in scurt timp lansarea candidatilor USL pentru alegerile parlamentare. CLICK AICI pentru a vedea tot ce se petrece pe Arena.

Ziua ZERO a campaniei electorale: miting USL pe National Arena PLUS Congresul PPE, la Bucuesti

USL isi lanseaza, astazi, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80. 000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se.

MITING USL la Arena Nationala, ACUM, LIVE pe www.antena3.ro. Zeci de mii de oameni au ajuns pe stadion

Mii de oameni au ajuns deja la Arena Nationala din Capitala, acolo unde in aceasta seara va avea loc lansarea candidatilor USL la alegerile parlamentare. CLICK AICI pentru a vedea tot ce se petrece pe Arena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )