Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu in mai multe orase din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu in mai multe orase din tara

Mii de persoane s-au adunat, sambata, in mai multe orase din tara, pentru a participa la mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu, ai carei copii au fost preluati de catre autoritatile norvegiene, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Mitinguri de sustinere a familiei Bodnariu, in mai multe orase din tara

Mai multe marsuri de sustinere a familiei Bodnariu, ai caror copii au fost preluati de catre servicii norvegiene de protectie a copilului, se desfasoara sambata in tara. La Sibiu au iesit in strada peste doua mii de persoane, participantii scandand Mama nu are inlocuitor. Peste 1. 000 de persoane s-au solidarizat cu familia Bodnariu in cadrul unui miting organizat la Cluj. Iar aproximativ 1. 500 de persoane s-au adunat din toate colturile judetului, in fata Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud, marea majoritate fiind membri ai cultelor penticostal si baptist.

VIDEO Fiara prezenta in tot mai multe zone din Romania, care a bagat spaima in localnici. Nici la 12 noaptea nu poti sa te culci

Sacalul, un pradator despre care multi dintre noi am citit doar in cartile cu povesti orientale, a ajuns sa fie prezent in multe zone din Romania.

Mii de oameni au marsaluit la Iasi in semn de solidaritate cu familia Bodnariu. Membrii Bisericii Evanghelice au vorbit despre valorile familiei crestine

000 de persoane au marsaluit astazi in centrul Iasiului in semn de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia. Oamenii au protestat pasnic impotriva deciziei Organizatiei Barnevernet de a-i scoate din familie pe cei cinci copii ai lui Marius si Ruth Bodnariu, care au fost astfel separati de parintii lor.

4.000 de oameni au marsaluit la Iasi in semn de solidaritate cu familia Bodnariu. Membrii Bisericii Evanghelice au vorbit despre valorile familiei crestine

000 de persoane au marsaluit astazi in centrul Iasiului in semn de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia. Oamenii au protestat pasnic impotriva deciziei Organizatiei Barnevernet de a-i scoate din familie pe cei cinci copii ai lui Marius si Ruth Bodnariu, care au fost astfel separati de parintii lor.

Cele mai vizitate orase din lume: metropola care a atras intr-un an peste 27 de milioane de turisti

Expertii de la Euromonitor au publicat si anul acesta lista celor mai vizitate orase din lume. Pentru al saselea an consecutiv, o metropola din Asia a ocupat primul loc in top, atragand peste 27 de milioane de vizitatori in 2014.

Topul celor mai violente orase din lume

A fost publicat topul celor mai violente orase din lume in 2015, clasament realizat in functie de numarul de crime savarsite intr-o localitate raportat la numarul de locuitori. Si in 2015, la fel ca in .

Alerta terorista in Australia. Mai multe scoli au fost inchise

Mai multe scoli din Australia au fost evacuate sau inchise, vineri, din cauza unor amenintari cu bomba, la o zi dupa ce institutii scolare din mai multe state europene au fost vizate de alerte similare, .

Sute de oameni protesteaza in centrul Clujului pentru familia Bodnariu

Sute de clujeni s-au adunat sambata in jurul orei 13, la Monumentul Memorandistilor, ca sa protesteze in semn de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia.

Despre steag, dar mai mult despre Iancu

O pictura este expusa prin mai multe orase din Romania. I se spune drapelul de lupta al lui Avram Iancu, cu cateva variatii, ba e steag, ba este doar al unei legiuni a lui Iancu, cert este ca a apartinut lui Corneliu Vadim Tudor si ca este scos la licitatie in aceste zile.

VIDEO Linia tramvaielor 24 si 44 din Capitala a fost blocata mai multe minute de o masina parcata neregulamentar

Un video postat pe Youtube surpinde cum linia tramvaielor 24 si 44 din Capitala a fost blocata mai multe minute de o masina parcata neregulamentar. Pentru a face loc tramvaielor, oamenii s-au strans si au impins masina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )