Libnet.ro
UNICEF

13:00

Topul celor mai violente orase din lume

Antena3 Antena3,
Topul celor mai violente orase din lume

A fost publicat topul celor mai violente orase din lume in 2015, clasament realizat in functie de numarul de crime savarsite intr-o localitate raportat la numarul de locuitori. Si in 2015, la fel ca in . continuă pe Antena3

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

O companie americana a lansat cea mai tare cafea din lume: contine de 200 de ori mai multa cofeina decat orice alt brand

Death Wish Company a lansat pe piata cafeaua cu cel mai mare continut de cofeina din lume. Sortimentul, ce poarta numele Death Wish, este fabricat in New York si are de 200 de ori mai multa cofeina decat.

Doi romani sunt pe lista celor mai cautati infractori din Europa. Unul dintre ei - Gregorian Bivolaru

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori.

Doi romani, pe lista celor mai cautati infractori din Europa

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat vineri site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori ai Europei, anunta Inspectoratul General al Politiei.

Utile: Remedii excelente pentru bolile grave in sezonul rece; Cum stii ca ai hernie de disc si de ce apare? Plus: metodele de tratament; Topul celor mai bune solutii care te scapa de sforait

Ce poti trata cu suc de lamaie, sare si piper. Sucul de lamaie este foarte puternic, are proprietati antibacteriene, antivirale si iti intareste sistemul. Cum sa-ti faci sampon natural din doua ingrediente. Sampoanele din comert contin extrem de multe substante chimice, care sunt toxice pentru.

Saracie? Nu la noi! 9 romani au comandat deja cel mai scump SUV din lume

Pana in acest moment, noua clienti din Romania au comandat deja noul Bentley Bentayga, cel mai scump dintre exemplare ajungand la pretul de 310. 000 de euro, cuTVA inclus. in 2016, exclusivistul SUV va fi.

Statia de metrou Piata Victoriei nu se inchide, dar inca poti admira cele mai frumoase statii din lume

ANPC a cerut oprirea traficului la metrou dupa ce o persoana si-a prins piciorul intre peron si tren. UPDATE:Metrorex a emis o informare oficiala potrivit careia statia Victoriei nu va fi inchisa. Precizam ca in cadrul discutiilor nu au fost identificate masuri pe care ar urma sa le ia Metrorex si in nici un caz [].

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

Tur virtual in primul hotel din lume dedicat gamerilor

Daniel Salmanovich este detinatorul si directorul celei mai noi atractii in domeniul hotelier. Este situat in Amsterdam si a devenit primul hotel de gameri din lume. Cum arata Arcade Hotel , cat de ocupat este si ce atractii ofera turistilor, citeste.

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii, amintiti intr-un film cu Bruce Willis

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii sunt amintiti intr-un film de actiune cu Bruce Willis. in The Extraction, scenaristii se ajuta de un membru fictiv al clanului ca sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )