Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tur virtual in primul hotel din lume dedicat gamerilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tur virtual in primul hotel din lume dedicat gamerilor

Daniel Salmanovich este detinatorul si directorul celei mai noi atractii in domeniul hotelier. Este situat in Amsterdam si a devenit primul hotel de gameri din lume. Cum arata Arcade Hotel , cat de ocupat este si ce atractii ofera turistilor, citeste. continuă pe Wall-Street Ro

Dupa 4419 de zile, primul torrent din lume inca exista, iar continutul sau te va surprinde

Pe data de 20 decembrie 2003, primul fisier torrent a fost urcat in mediul online continand versiunea ASCII a filmului The Matrix. Astazi, 25 ianuarie 2016, dupa miliarde de fisiere de torrente piratate,descarcate si inchise, varianta filmului The Matrix in format ASCII din 2003 inca exista. Cum nu exista o autoritate absoluta cand vine vorba [].

Primul show din acest an al Teatrului de Magie

Teatrul de Magie prezinta, duminica, 14 februarie, la Sala Dalles, primul show din acest an. Lumea magiei este un show interactiv conceput special pentru copii de magicienii Stefania Banica si Emil Dragan.

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

Fabuloasa poveste a fratilor Folberth, locuitorii din Medias care au cucerit America. Peste Ocean au inventat primul stergator de parbriz automat din lume

Nu sunt foarte multi cei care stiu ca primul stergator de parbriz automat din lume a fost inventat de un barbat originar din orasul Medias, judetul Sibiu.

Fabuloasa poveste a fratilor Folberth, locuitorii din Medias care au cucerit America. Peste Ocean, au inventat primul stergator de parbriz automat din lume

Nu sunt foarte multi cei care stiu ca primul stergator de parbriz automat din lume a fost inventat de un barbat originar din orasul Medias, judetul Sibiu.

Saracie? Nu la noi! 9 romani au comandat deja cel mai scump SUV din lume

Pana in acest moment, noua clienti din Romania au comandat deja noul Bentley Bentayga, cel mai scump dintre exemplare ajungand la pretul de 310. 000 de euro, cuTVA inclus. in 2016, exclusivistul SUV va fi.

Leroy Merlin deschide primul magazin din acest an in Constanta si ajunge la al noualea spatiu propriu la nivel local

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj prezenti pe piata din Romania, va deschide pe 12 februarie cel de-al noualea magazin din reteaua proprie, in Constanta.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2409 seconds )