Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mititelu l-a dat afara pe Napoli. Italianul nu mai vrea sa auda de Craiova

Online Sport Online Sport,
Mititelu l-a dat afara pe Napoli. Italianul nu mai vrea sa auda de Craiova

Pentru a treia oara italianul Nicolo Napoli s-a trezit dat afara de la Universitatea Craiova de Adrian Mititelu, iar de aceasta data tehnicianul peninsular spune ca s-a saturat si nu vrea sa mai auda de echipa din Banie. continuă pe Online Sport

Dat afara de la Acasa TV, Mircea Solcanu a fugit in Italia!

Mircea Solcanu nu mai lucreaza la Acasa TV. In timp ce apropiatii lui sustin ca a fost dat afara, reprezentantii postului TV spun ca prezentatorul Povestirilor de noapte si-a dat singur demisia in semn de regret pentru vorbele grele postate pe Facebook saptamana trecuta. Mircea s-a refugiat la Constanta, orasul sau natal, insa de cateva zile a decis sa plece in Italia unde sa-si gaseasca un alt loc de munca.

Radu Tudor: Antonescu vrea sa fie dat afara de la guvernare, il duce pe premier intr-o stare de disperare

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca presedintele PNL, Crin Antonescu, vrea sa fie dat afara de la guvernare de premierul Victor Ponta, insa nu spune acest lucru, ci doreste sa-l duca pe seful.

Ca la spitalul de nebuni: Mititelu l-a dat afara pe Napoli. Explicatiile celui poreclit Mitichelu de fanii furiosi

Universitatea Craiova a ajuns pe mainile unui individ fara bani si fara echilibru. Dupa ce s-a certat si cu Marin Condescu, patronul juvetilor a concediat un antrenor neplatit de luni de zile.

Teodor Atanasiu: Daca va fi dat afara de la guvernare, PNL va initia motiune de cenzura / Victor Ponta: Declaratiile lui Atanasiu - contraproductive, incorecte si iresponsabile. Fac apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL!

Senatorul Teodor Atanasiu, propus de liberali pentru portofoliul Economiei, nu mai crede in viitorul USL-ului, acesta declarand, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta, respectiv prin initierea unei motiuni de cenzura. UPDATE: Premierul Victor Ponta a reactionat pe Facebook la declaratiile liberalului Teodor Atanasiu, afirmand ca acestea sunt contraproductive, incorecte si iresponsabile. Ponta a lansat totodata un nou apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL. Eu inca sper ca putem, in zilele urmatoare, sa gasim solutii pentru continuarea guvernarii USL! Fac apel la toti liderii PNL si USD sa actionam in acest sens!, a scris el.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )