Libnet.ro
UNICEF

16:00

Moartea manifestantilor de la Kiev, anchetata de experti criminalisti din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Moartea manifestantilor de la Kiev, anchetata de experti criminalisti din Marea Britanie

Experti criminalisti din Marea Britanie se afla la Kiev pentru a ajuta la stabilirea raspunderii pentru moartea protestatarilor ucraineni in violentele care au avut loc saptamana trecuta in capitala Ucrainei,. continuă pe Antena3

Experti criminalisti din Marea Britanie ancheteaza moartea manifestantilor de la Kiev

Experti criminalisti din Marea Britanie se afla la Kiev pentru a ajuta la stabilirea raspunderii pentru moartea protestatarilor ucraineni in violentele care au avut loc saptamana trecuta in capitala Ucrainei,.

Experti criminalisti britanici se afla la Kiev pentru a ancheta uciderea manifestantilor din Euromaidan

Experti criminalisti din Marea Britanie se afla la Kiev pentru a ajuta la identificarea vinovatilor pentru moartea protestatarilor ucraineni in violentele care au avut loc saptamana trecuta in capitala Ucrainei, cei mai multi ucisi de lunetisti mobilizati de guvern, transmite BBC.

Transgaz va trebui sa lege zacamintele de gaze din Marea Neagra cu pietele externe

Transgaz Medias TGN) va trebui sa investeasca in constructia unor conducte care sa lege perimetrele de gaze din Marea Neagra de pietele externe, a declarat marti directorul general al companiei, Petru Vaduva, citat de Mediafax .

Transgaz vrea sa lege perimetrele de exploatare din Marea Neagra de pietele externe.

Perimetrele de gaze din Marea Neagra trebuie legate de pietele externe, iar pentru a realiza acest lucru Transgaz Medias TGN) va trebui sa investeasca in constructia unor conducte, a declarat marti directorul general al companiei, Petru Vaduva, citat de Mediafax. Vaduva a adaugat ca Transgaz are programe de investitii in valoare de 860 milioane euro pentru conectarea resurselor de gaze din Marea Neagra la sistemul de transport al gazelor. Daca rezervele de gaze din Marea Neagra se vor dovedi .

Personalul medical romanesc, cel mai cautat pentru a ocupa locurile vacante din Marea Britanie

Sistemul National de Sanatate din Marea Britanie NHS) recruteaza medici, asistente medicale si neonatologi din Romania, pe fondul unei penurii severe de studenti la specializarea asistenta medicala, relateaza.

Numarul elevilor romani din Marea Britanie a crescut de CINCI ori.

Tabloidul The Daily Mail a prezentat un Top zece al limbilor vorbite ca prima limba in scolile britanice, realizat dupa criteriul cresterii numarului de copii in perioada ianuarie 2008-ianuarie 2013. Astfel, cea mai mare crestere a inregistrat-o romana, cu 527%, urmata de letona 414), ungara 359), bulgara 255), slovaca 246), lituaniana 214), ceha 205), rusa 138) si poloneza 136). Numarul copiilor est-europeni care invata in Marea Britanie aproape s-a triplat in aceeasi perioada, de .

Pacientii unui spital din Marea Britanie vad filme in timp ce sunt operati

Pacientii unui spital din Regatul Unit au parte de un tratament special. Acestia se uita la filme in timp ce sunt operati, cu ajutorul unor ochelari video. Procedura este aplicata doar in cazul interventiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )