Libnet.ro
UNICEF

18:00

Modificari importante in Codul insolventei. Falimentul societatilor comerciale.

România Liberă România Liberă,
Modificari importante in Codul insolventei. Falimentul societatilor comerciale.

Considerente Generale Data: 29 Octombrie 2013 LECTORI: Vasile Godinca-Herlea si Rudolf Paul Vizental Conferinta va prezenta companiilor informatii legate de implicatiile pe care le au modificarile survenite asupra procedurii de insolventa, in lumina prevederilor Noului cod al insolventei, adoptat ca OUG 91/2013 in aceasta toamna. Prezentarile vor dura o zi si vor fi facute de Vasile Godinca-Herlea pe segmentul juridic si Rudolf Vizental pe segmentul economic, ambii asociati coordonatori ai . continuă pe România Liberă

Motiunea PDL privind Codul insolventei, respinsa de deputati.

Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL privind Codul insolventei a fost respinsa, marti, de plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres. Citeste si: CCR dezbate constitutionalitatea ordonantei privind insolventa in 29 octombrie Motiunea simpla, intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei, prima din aceasta sesiune parlamentara, a fost respinsa cu 65 de voturi pentru, 234 impotriva si 21 de abtineri. In acest document, .

UPDATE. Motiunea PDL privind Codul insolventei, respinsa de deputati. PDL va sesiza CCR.

UPDATE: PDL va sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu Codul insolventei, a anuntat prim-vicepresedinta PDL Andreea Paul Vass, dupa ce motiunea depusa de demorat-liberali a fost respinsa de Camera Deputatilor, transmite Mediafax. Ati dat dovada de ipocrizie, una vorbiti la televizor, unde va bateati cu pumnul in piept ca nu sustineti ordonata de urgenta si alta ati facut in Parlament, a spus, la randul sau, Liliana Minca PPDD). Deputatul Remus Cernea a aratat ca decizia .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )