Libnet.ro
UNICEF

18:00

Moldovenii, in topul celor mai ciudate obiceiuri de a bea alcool din lume

Adevărul Adevărul,
Moldovenii, in topul celor mai ciudate obiceiuri de a bea alcool din lume

Obiceiul moldovenesc de a folosi expresia Hai davai! atunci cand inchina un pahar se numara printre cele mai ciudate 25 de moduri de a consuma alcool din lume, potrivit huffingtonpost. com. continuă pe Adevărul

Topul celor mai ascultate posturi de radio in vara 2014: Kiss FM, lider pe tara, Radio Zu, in Capitala

Kiss FM a fost cel mai ascultat post de radio la nivel urban si national, iar Radio Zu s-a situat pe primul loc in Bucuresti, in vara acestui an, potrivit Studiului de Audienta Radio SAR), realizat de IMAS si GfK Romania, in perioada 28 aprilie - 17 august.

Francezii care vor construi autostrada Comarnic 150; Brasov, in topul celor mai mari constructori din lume

Vinci, cel mai mare constructor francez, este singura companie europeana care a reusit performanta de a se bate de la egal la egal cu firmele de constructii chinezesti, reusind ca anul trecut sa ocupe pozitia a cincea in top, potrivit unei clasificari.

COSR sarbatoreste 100 de ani de olimpism. Statiile de metrou din Bucuresti vor purta, simbolic, numele celor mai mari sportivi olimpici romani

Pentru a celebra centenarul sportului olimpic din Rominia, statiile de metrou din Capitala vor purta, simbolic, un alt nume decat cel obisnuit, al celor mai gloriosi sportivi olimpici romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )