Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment amuzant la Indian Wells. Simona Halep nu a putut ridica trofeul: Cate kilograme are? (VIDEO)

B1 B1,
Moment amuzant la Indian Wells. Simona Halep nu a putut ridica trofeul: Cate kilograme are? (VIDEO)

Sunt suficient de puternica incat sa ridic acest trofeu, a spus Simona Halep la conferinta de presaa ce a avut loc dupa castigarea celui mai important titlu din cariera ei. in momentul in care a incercat s. continuă pe B1

Finala Indian Wells: Simona Halep o invinge pe Jelena Jankovici. Reactii

Simona Halep s-a impus in finala turneului Indian Wells, acesta fiind cel mai important trofeu pe care jucatoarea romanca l-a castigat in cariera. Halep s-a aratat usurata si fericita la finalul partidei, dar, dupa meci, au aparut si critici legate de jocul numarului trei WTA.

Simona Halep nu a putut ridica in brate trofeul de la Indian Wells (video)

Simona Halep a facut deliciul presei internationale prezenta in SUA, la conferinta de presa de dupa decernarea trofeului de la Indian Wells. Jucatoarea noastra nu a putut ridica imensul bibelou, desi initial spusese ca nu are probleme. A plecat de la conferinta de presa lasand trofeul pe masa, Este foarte greu, cate kilograme are?, a spus ea razand, desi initial crezuse ca il poate lua in brate.

Simona Halep s-a enervat pe antrenor in timpul finalei de la Indian Wells: Asta vrei tu sa fac eu? Misto...

Simona Halep a aratat inca o data ca este o jucatoare foarte independenta. In ciuda momentelor foarte dificile prin care a trecut in finala castigata de la Indian Wells, l-a chemat o data pe antrenorul sau, Victor Ionita, iar cand a facut-o mai rau s-a enervat.

Simona Halep, campioana la Indian Wells

Simona Halep a revenit dupa pierderea primului set si a castigat finala turneului de la Indian Wells in fata sarboaicei Jelena Jankovic, jucatoare care in primul set a jucat cel mai bun tenis al sau. Halep a revenit de trei ori in setul secund si a fortat intrarea in decisiv, dupa care a profitat de inmultirea erorilor adversarei si s-a impus in 2 ore si 37 de minute.

Simona Halep in finala de la Indian Wells dupa abandonul Serenei Williams (video)

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells fara sa fi jucat macar o singura minge in semifinala cu Serena Williams.

Halep la Indian Wells. Simona, in fata celui mai mare succes. Turneul e Premier Mandatory. Cum se puncteaza in circuitul WTA si care e diferenta dintre turnee

Simona Halep va juca finala de la Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat si o va intalni in ultimul act al turneului american pe Jelena Jankovici.

Simona Halep ii dedica victoria si varului decedat: Sunt sigura ca ma vede

Campioana la Indian Wells dupa o finala halucinanta prin evolutia scorului, Simona Halep a multumit la final tuturor romanilor pentru sprijinul acordat, dar si varului sau decedat.

Avancronica Indian Wells 2015: Halep vs Jankovic. Al cincilea Grand Slam are o favorita

Indian Wells 2015. Turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, cel mai important de dupa cele patru Grand Slam-uri, se incheie, duminica. Simona Halep si Jelena Jankovic se vor duela in cel mai important meci al lor din ac .

Simona Halep regreta abandonul Serenei Williams: Nu sunt bucuroasa, dar nici trista

Simona Halep s-a calificat fara lupta in finala de la Indian Wells si spune ca si-a dorit mult sa o reintalneasca pe Serena Williams dupa finala pierduta in fata acesteia la Turneul Campioanelor din noiembrie trecut.

Finala Indian Wells: Simona Halep - Jelena Jankovici. Jucatoarea noastra a castigat un meci incredibil

Simona Halep si Jelena Jankovici au jucat, duminica seara, finala Indian Wells. Romanca a reusit un meci bun si a castigat turneul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )