Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep nu a putut ridica in brate trofeul de la Indian Wells (video)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu a putut ridica in brate trofeul de la Indian Wells (video)

Simona Halep a facut deliciul presei internationale prezenta in SUA, la conferinta de presa de dupa decernarea trofeului de la Indian Wells. Jucatoarea noastra nu a putut ridica imensul bibelou, desi initial spusese ca nu are probleme. A plecat de la conferinta de presa lasand trofeul pe masa, Este foarte greu, cate kilograme are?, a spus ea razand, desi initial crezuse ca il poate lua in brate. continuă pe Online Sport

Simona Halep in finala de la Indian Wells dupa abandonul Serenei Williams (video)

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells fara sa fi jucat macar o singura minge in semifinala cu Serena Williams.

Este cel mai mare titlu al carierei, a afirmat Simona Halep dupa victoria de la Indian Wells

Romanca Simona Halep, numar trei in tenisul feminin mondial, a declarat ca titlul cucerit duminica la Indian Wells California) este cel mai important din cariera sa si nu-l va uita niciodata. Acesta este cel mai.

Simona Halep joaca duminica finala la Indian Wells cu Jelena Jankovici

Simona Halep, locul 3 WTA, joaca duminica, de la ora 20. 00, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, cu premii totale de 5,4 milioane de dolari, in care o va intalni pe jucatoarea.

Simona Halep, iN FINALA de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a acces in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe,.

VIDEO Simona Halep, moment comic la conferinta de presa - Nu a putut sa ridice trofeul de la Indian Wells: Cate kilograme are?

Simona Halep a oferit un moment amuzant la conferinta de presa la care a participat dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells. Numarul trei mondial, Halep a incercat sa ridice trofeul, dar nu a putut. Cate kilograme are? E foarte greu, a precizat Simona razand. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Moment amuzant la Indian Wells. Simona Halep nu a putut ridica trofeul: Cate kilograme are? (VIDEO)

Sunt suficient de puternica incat sa ridic acest trofeu, a spus Simona Halep la conferinta de presaa ce a avut loc dupa castigarea celui mai important titlu din cariera ei. in momentul in care a incercat s.

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

Simona Halep, in finala de la Indian Wells, dupa ce Serena Williams s-a retras. Reactiile jucatoarelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a intrat in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale.

Surpriza mare la Indian Wells. Nadal, eliminat, rateaza prezenta in Big Four, alaturi de Federer, Djokovici si Murray

Cu totii ochii pe Simona Halep, competitia masculina de la Indian Wells a parut putin neglijata, insa ea a oferit meciuri de exceptie.

Nick Bollettieri o lauda pe Simona Halep: Spiritul competitiv si conditia fizica au facut diferenta

Nick Bollettieri, unul din cei mai cunoscuti antrenori de tenis din lume, a laudat-o pe Simona Halep dupa titlul castigat la Indian Wells. Spiritul competitiv si conditia fizica au facut diferenta, a precizat Bollettieri, facand referire la finala pe care Simona a castigat-o in fata Jelenei Jankovic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )