Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Simona Halep, moment comic la conferinta de presa - Nu a putut sa ridice trofeul de la Indian Wells: Cate kilograme are?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, moment comic la conferinta de presa - Nu a putut sa ridice trofeul de la Indian Wells: Cate kilograme are?

Simona Halep a oferit un moment amuzant la conferinta de presa la care a participat dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells. Numarul trei mondial, Halep a incercat sa ridice trofeul, dar nu a putut. Cate kilograme are? E foarte greu, a precizat Simona razand. Din secretele marilor campioni ai tenisului P). continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells! 5 schimburi de mingi senzationale castigate de Simona

Simona HAlep a castigat cel mai important trofeu al carierei, Indian Wells, care face parte din categoria Premier Mandatory. Poate ca finala cu Jankovici n-a fost cel mai stralucit joc al Simonei, dar romanca a contribuit la intreaga competitie cu mai multe lovituri fabuloase.

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells! Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells. Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.

FOTO-VIDEO Simona Halep, alaturi de cel mai greu trofeu din cariera, Indian Wells 2015

Simona Halep a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare alaturi de trofeul de la Indian Wells 2015, pe care l-a castigat in fata sarboaicei Jelena Jankovic, a 18-a favorita, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4.

VIDEO Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Ceremonia de acordare a trofeului si discursurile jucatoarelor

Suimona Halep si-a trecut in palmares cel de-al 11-lea trofeu al carierei, dar primul din categoria Premier Mandatory.

VIDEO Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera

Simona Halep a castigat duminica finala turneului de la Indian Wells, reusind o revenire dramatica in meciul disputat impotriva Jelenei Jankovic. Simona s-a impus in trei seturi - 2-6, 7-5, 6-4, dupa doua ore si 38 de minute, si a reusit sa isi adjudece al 11-lea titlu din cariera. Este cel mai important titlu al Simonei, de categorie Premier Mandatory 1000 puncte). Simona primeste 1000 de puncte WTA si un cec de 900. 400 de dolari si va trece in fruntea clasamentului WTA Race pentru Turneul Campioanelor)Intra in material pentru desfasurarea LIVE TEXT.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Ce inseamna asta in bani!

Simona Halep a reusit ieri sa o invinga pe tenismena Jelena Jankovici, din Serbia, in finala turneului de tenis de la Indian Wells! Iata ce suma va incasa romanca noastra in urma acestei performante! .

Moment amuzant la Indian Wells. Simona Halep nu a putut ridica trofeul: Cate kilograme are? (VIDEO)

Sunt suficient de puternica incat sa ridic acest trofeu, a spus Simona Halep la conferinta de presaa ce a avut loc dupa castigarea celui mai important titlu din cariera ei. in momentul in care a incercat s.

Simona Halep nu a putut ridica in brate trofeul de la Indian Wells (video)

Simona Halep a facut deliciul presei internationale prezenta in SUA, la conferinta de presa de dupa decernarea trofeului de la Indian Wells. Jucatoarea noastra nu a putut ridica imensul bibelou, desi initial spusese ca nu are probleme. A plecat de la conferinta de presa lasand trofeul pe masa, Este foarte greu, cate kilograme are?, a spus ea razand, desi initial crezuse ca il poate lua in brate.

Toata numai o inima: Cum si-a depasit Simona Halep blocajul si a intors finala de la Indian Wells in favoarea ei

Simona Halep a castigat meciul cu Jankovic in egala masura in care a reusit sa castige meciul cu ea. Ca sa poata depasi blocajul din setul 2, Simona a refuzat sa piarda. Si-a dominat emotiile si s-a catarat cum a putut din haul in care intrase. Mai jos, despre cum sa-ti depasesti propriile blocaje.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )