Libnet.ro
UNICEF

07:30

Moment poetic. Victor Ponta imbracat in zale

Adevărul Adevărul,
Moment poetic. Victor Ponta imbracat in zale

Nu stiu daca ati observat, dar Victor Ponta are o viziune deosebit de vijelioasa asupra vietii. Asupra vietii politice, zic. Ca intr-un film istoric de Sergiu Nicolaescu, pentru el totul se reduce la batalii, victorii, infrangeri, ostiri, arme, rani, cicatrici, aliante si aliati, tradari si tradatori. Nimic de zidit, nimic care sa dainuie iar mandatul sau, pe cale de a se incheia, sta marturie. continuă pe Adevărul

Cum poate deveni un premier orgolios un pericol public: Nu-l mai intereseaza ce face cu tara, ci doar cum va ramane el in istorie

Nu stiu daca ati observat, dar Victor Ponta are o viziune deosebit de vijelioasa asupra vietii. Asupra vietii politice, zic. Ca intr-un film istoric de Sergiu Nicolaescu, pentru el totul se reduce la batalii, victorii, infrangeri, ostiri, arme, rani, cicatrici, aliante si aliati, tradari si tradatori, scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Victor Ponta, despre referendumul din 2012: Pentru mine ziua de 29 iulie va ramane intotdeauna un moment extraordinar, comparabil doar cu ziua de 22 decembrie 1989

Premierul Victor Ponta a transmis miarecuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca pentru el ziua de 29 iulie reprezinta un moment extraordinar, comparabil cu ziua de 22 decembrie 1989. Pentru mine ziua de 29.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Victor Ponta discuta cu Duane Butcher

Victor Ponta discuta cu Duane Butcher. insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, este la aceasta ora la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta. Ambasada Statelor Unite confirma.

Victor Ponta, mesaj de Ziua Imnului National: Creatia lui Andrei Muresanu si Anton Pann este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National, spunand ca acesta este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii. Ponta a mai spus ca.

Victor Ponta: imi donez diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, pe pagina de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua. Ponta este de parere ca este c.

Alina Gorghiu: Am fost amica si cu Victor Ponta. Din nefericire, dezamagirea a fost foarte mare (VIDEO)

Copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, sustine ca a trecut de la amicitie la dusmanie cu Victor Ponta. Gorghiu a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca a fost amica premierului in perioada USL. Am fost.

Victor Ponta a anuntat ca se retrage in 2016. Cat de credibil mai este?

Specialistii contactati de Adevarul arata ca Victor Ponta nu poate fi crezut atunci cand spune ca nu isi mai doreste functia de premier dupa 2016. Analistii politici considera ca Ponta incearca o noua strategie de management al relatiei cu propriul partid, care l-a promovat in functia de premier.

Victor Ponta: Respectam angajamentul luat fata de administratia din 8234;SUA. Au fost alocate sume suplimentare catre Comisia 8234;Fulbright8236; pentru programul de burse

Premierul Victor Ponta a afirmat ca angajamentul luat fata de SUA de a finanta programul de burse prin contributii financiare egale va fi respectat. Ponta a explicat ca la rectificarea bugetara de azi au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )