Libnet.ro
UNICEF

06:00

Monica Iacob-Ridzi a primit 43,44% din voturi si ia un nou mandat prin redistribuire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Iacob-Ridzi a primit 43,44% din voturi si ia un nou mandat prin redistribuire

Fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob-Ridzi PPDD) a obtinut 43,44% din voturi in Colegiul 5 pentru Camera Deputatilor din Hunedoara, clasandu-se pe locul al doilea, dupa candidatul USL Ioan Rus, care a primit 47,04%, Ridzi declarand ca rezultatul ii asigura un nou mandat prin redistribuire. continuă pe Ziarul Bursa

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Monica Iacob-Ridzi a primit 43,44 % din voturi si ia un nou ...

Fostul ministru al Tineretului Monica Iacob-Ridzi PPDD) a obtinut 43,44% din voturi in Colegiul 5 pentru Camera Deputatilor din Hunedoara, clasandu-se pe locul al doilea, dupa candidatul USL Ioan Rus, care a primit 47,04%, Ridzi declarand ca rezultatul ii asigura un nou mandat prin redistribuire. Potrivit rezultatelor finale din Colegiul 5 din judetul Hunedoara, cel care cuprinde localitatile Petrosani-Petrila-Aninoasa, date publicitatii de BEJ, fostul .

Monica Iacob-Ridzi ar putea obtine din nou un mandat de parlamentar

Monica Iacob-Ridzi a obtinut 43,44% din voturi in Colegiul 5 pentru Camera Deputatilor din Hunedoara si s-a clasat pe locul al doilea, dupa candidatul USL Ioan Rus. Fostul parlamentar PDL declara ca rezultatul.

Ioan Rus (PSD) si Iacob Ridzi (PP-DD), umar la umar in Colegiul Petrosani-Petrila-Aninoasa

Ioan Rus, candidatul PSD, si Monica Iacob Ridzi, candidatul PP-DD, in Colegiul Petrosani-Petrila-Aninoasa din Hunedoara au luptat si au terminat cursa pentru un loc de deputat umar la umar, distanta dintre cei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )