Libnet.ro
UNICEF

11:30

Monica Macovei ii cere lui Klaus Iohannis sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament

B1 B1,
Monica Macovei ii cere lui Klaus Iohannis sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament

Europarlamentarul Monica Macovei ii cere presedintelui Romaniei sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament spre reexaminare, potrivit Agerpres. Experienta ultimilor ani ne arata ca alegerea. continuă pe B1

Monica Macovei cere PNL sa isi precizeze pozitia fata de valul de modificari declansat de PSD la Codul de procedura penala

Fostul ministru al Justitiei, europarlamentarul Monica Macovei, cere marti senatorilor PNL si celorlalti parlamentari de opozitie din Comisia Juridica a Senatului sa-si precizeze public pozitia fata de initiativa recenta a PSD de de modificare a Codului de procedura penala in defavoarea procurorilor.

Monica Macovei ii cere presedintelui Iohannis sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament

Monica Macovei ii cere presedintelui Romaniei sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament spre reexaminare .

Monica Macovei: Ponta se face de ras cerand ridicarea MCV, in timp ce in tara se discuta posibilitatea eliminarii arestarii preventive

Europarlamentarul Monica Macovei critica initiativa premierului Victor Ponta de a elimina raportul MCV, dar si faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a respectat conditiile impuse pentru a beneficia de sprijinul.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii partidelor despre legea Big Brother, dar si despre numirea de noi ambasadori

Update 10:40: Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, miercuri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a.

Fostul ofiter SRI Adrian Radu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Legatura dintre Florian Coldea si politicieni

Fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii Adrian Radu i-a adresat presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa in care ii cere sa-l cheme pe Coldea pentru a raspunde la o serie de intrebari legate,.

Klaus Iohannis participa la manifestarile ce marcheaza 70 de ani de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa la manifestatiile ce marcheaza 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Administratia prezidentiala. Iohannis a fost invitat de catre.

Klaus Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle: Nu putem spune ca ar fi existat o relatie intre firma austriaca si presedintele Romaniei, dar este cert ca acesta a avut exact acelasi punct de vedere

Klaus Iohannis este criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle dupa ce a fost implicat in scandalul defrisarilor abuzive. Iohannis a folosit aceleasi argumente prezentate de o firma din Austria cand a cerut.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de rechemare a ambasadorilor din tarile unde a facut noi propuneri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de rechemare a ambasadorilor din statele pentru care, saptamana trecuta, a facut noi propuneri de numire, intr-un singur caz, al Frantei, decretul de .

Klaus Iohannis lauda activitatea SPP: O structura moderna si eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, la aniversarea a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza SPP), in care remarca modul in care institutia a evoluat,.

Klaus Iohannis, la 25 de ani de la infiintarea SPP: Serviciul a devenit o structura moderna si eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza. Seful statului spune in mesajul transmis de Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )