Libnet.ro
UNICEF

09:30

Monica Macovei ii cere presedintelui Iohannis sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei ii cere presedintelui Iohannis sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament

Monica Macovei ii cere presedintelui Romaniei sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament spre reexaminare . continuă pe România Liberă

Monica Macovei ii cere lui Klaus Iohannis sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament

Europarlamentarul Monica Macovei ii cere presedintelui Romaniei sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament spre reexaminare, potrivit Agerpres. Experienta ultimilor ani ne arata ca alegerea.

Monica Macovei cere PNL sa isi precizeze pozitia fata de valul de modificari declansat de PSD la Codul de procedura penala

Fostul ministru al Justitiei, europarlamentarul Monica Macovei, cere marti senatorilor PNL si celorlalti parlamentari de opozitie din Comisia Juridica a Senatului sa-si precizeze public pozitia fata de initiativa recenta a PSD de de modificare a Codului de procedura penala in defavoarea procurorilor.

Monica Macovei: Ponta se face de ras cerand ridicarea MCV, in timp ce in tara se discuta posibilitatea eliminarii arestarii preventive

Europarlamentarul Monica Macovei critica initiativa premierului Victor Ponta de a elimina raportul MCV, dar si faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a respectat conditiile impuse pentru a beneficia de sprijinul.

Primar Arad: Legea alegerilor locale este pe jumatate buna

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, este de parere ca legea alegerilor locale este pe jumatate buna. El a subliniat ca alegerea primarului intr-un singur tur este o decizie buna, insa alegerea sefilor de consilii judetene lasa loc jocurilor de culise, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis am intrat in normalitate. Relatia cu presedintele e categoric foarte buna

Premierul Victor Ponta a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este categoric foarte buna, iar dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis, din punctul meu de vedere am intrat intr-o normalitate, in sensul in care nu suntem intotdeauna de acord cu tot, dar putem sa discutam, sa gasim lucruri comune. El a dat ca exemplu discutiile cu presedintele pentru numirea noilor ambasadori.

VIDEO Camera Deputatilor a adoptat trei legi electorale: legea finantarii partidelor reexaminata, legea partidelor politice si legea alegerilor locale

Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, a adoptat miercuri trei legi electorale - legea finantarii partidelor si campaniilor electorale, reexaminata la cererea presedintelui, legea partidelor politice si legea alegerilor locale.

Seful CJ Calarasi: Legea alegerilor locale, un pas inapoi

Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu, sustine ca alegerea presedintelui de consiliu judetean de catre consilieri reprezinta un pas inapoi, intrucat in timpul unui mandat pot fi schimbati mai multi sefi ai institutiei, fapt ce poate deranja stabilitatea administrativa, conform Mediafax.

Legea alegerilor locale, adoptata de Camera Deputatilor. Primarii, alesi intr-un tur. Presedintii CJ, de membrii CJ

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind alegerilor locale, cu 278 voturi pentru, 22 impotriva si 14 abtineri. Potrivit proiectului, presedintii Consiilor Judetene vor fi alesi indirect.

Legea alegerilor locale, adoptata. Cum vor fi alesi primarii si consilierii de CJ

Camera a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind alegerilor locale, prin care se stabileste ca presedintii Consiilor Judetene vor fi alesi indirect prin vot secret al consilierilor judeteni, cu majoritate simpla, iar primarii vor fi alesi intr-un singur tur, informeaza Mediafax.

SRS: Tinta presedintelui Iohannis devine o Fata Morgana. Proiectul constitutional este ca o ciorba reincalzita

Unul dintre obiectivele, pe termen scurt, ale noii lui Klaus Iohannis este revizuirea Constitutiei. Reforma legii fundamentale a mai fost dezbatuta in trecut si de USL. Fara succes insa. in acest context,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )