Libnet.ro
UNICEF

06:00

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD, potrivit stiripesurse. ro. Macovei si-a ironizat permanent adversarul, caruia i s-a adresat cu apelativul doamna Udrea. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare intre serviciile secrete. Probabil vor mai aparea si alte poze (VIDEO)

Candidatul PMPla prezidentiale, Elena Udrea, a declarat joi seara, ca imaginile aparute in presa cu ea, aflata intr-o vizita privata la Paris, denota faptul ca este vorba despre un filaj profesionist,.

Elena Udrea: Nu am nicio legatura cu scandalurile Microsoft sau EADS. Mi se cere sa ma retrag

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, marti seara, ca nu are nicio legatura nici cu afacerea Microsoft si nici cu EADS. Nu am nicio implicare in afacerea Microsoft. imi pare rau ca fostul meu sot este arestat preventiv in acest dosar. incercarea de a ma lega de afacerea Microsoft este fortata. Nu am cum sa am legatura cu acest dosar, a subliniat Elena Udrea.

Elena Udrea, reactie la fotografiile cu Alina Bica la Paris: E evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete. E o lucratura tipica a SIE

Elena Udrea a afirmat joi ca fotografiile in care apare alaturi de Alina Bica, procurorul sef DIICOT, la Paris sunt rezultate dintr-un filaj al serviciilor secrete si au fost realizate pe cheltuiala statului roman. Este evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete care pe cheltuiala statului roman au supravegheat trei femei aflate intr-un week-end privat, a spus Udrea intr-o conferinta de presa, subliniind ca a fost o vizita privata, fiecare si-a platit vizita si acuzand faptul ca este o lucratura tipica a Serviciului de Informatii Externe. Udrea a precizat ca are o relatie de amicitie cu Alina Bica, procurorul-sef al DIICOT, cu care obisnuia, cand avea timp, sa sa mai iesim la teatru, sa mai mergem la un film.

Elena Udrea: Nu am nicio legatura cu afacerea Microsoft (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a afirmat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are nicio legatura cu dosarul Microsoft si ca este supusa unor atacuri puternice in ultima.

Elena Udrea: Nu am nicio legatura cu afacerea Microsoft

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, marti seara, ca nu are nicio legatura cu afacerea Microsoft. Nu am nicio implicare in afacerea Microsoft. imi pa este supusa la o serie de atacuri fara precedent intr-o campanie electorala.

Elena Udrea condamna filajul serviciilor secrete, dupa aparitia unor fotografii cu ea si cu Alina Bica la Paris

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, informeaza Mediafax.

Alegeri prezidentiale 2014. Internetul o dezbraca pe Elena Udrea

Desi Mercur nu mai este in mers retrograd, prima zi din ultima saptamana de campanie a debutat anost in materie de comunicare. O noutate ar fi, totusi, dupa jocul online promovat de echipa Monicai Macovei, care te provoaca sa arestezi corupti, un altul care te indeamna sa o dezbraci pe Elena Udrea.

Traian Basescu la B1Tv: Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, ca Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina.

Elena Udrea: Nu am nicio implicare in dosarele Microsoft si EADS/ Cred ca in campanie au intrat si reprezentanti ai serviciilor secrete in favoarea unor candidati

Elena Udrea, candidata PMP la prezidentiale, a declarat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca nu are nicio implicare in dosarul Microsoft si ca, de asemenea, este exclus ca numele sau fie implicat in afacerea EADS, intrucat nu era oficial la momentul respectiv, ea denuntand un atac concertat la adresa sa in aceasta campanie. Mai mult, ea a afirmat ca in favoarea principalilor doi candidati s-au implicat in campanie si reprezentanti ai serviciilor secrete, sustinand astfel un articol postat miercuri pe blog de Ion Cristoiu, intitulat SIE ii plateste lui Traian Basescu indrazneala de a-l fi criticat?.

Prima reactie a CSM dupa aparitia fotografiilor cu Alina Bica si Elena Udrea la Paris

Conducerea CSM a luat la cunostinta de semnalarile din presa cu privire la deplasarea sefului DIICOT, Alina Bica, la Paris, cu liderul PMP, Elena Udrea, si va analiza situatia, urmand sa stabileasca daca se impune vreo decizie, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CSM, Daniela Pantazi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )