Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Macovei, primul europarlamentar roman premiat la Bruxelles, pentru lupta impotriva coruptiei

B1 B1,
Monica Macovei, primul europarlamentar roman premiat la Bruxelles, pentru lupta impotriva coruptiei

Monica Macovei a devenit primul europarlamentar roman premiat la Bruxelles, ea fiind distinsa cu premiul The Parliament Magazine, la categoria Justitie si Libertati Civile pentru activitatea desfasurata in. continuă pe B1

Europarlamentarul Monica Macovei a castigat premiul The Parliament Magazine la categoria Justitie si Libertati civile

Europarlamentarul Monica Macovei a castigat premiul The Parliament Magazine la categoria Justitie si Libertati civile pentru activitatea desfasurata in Parlamentul European si pentru initiativele si realizarile in domeniul luptei impotriva coruptiei si pentru respectarea drepturilor civile atat in Parlamentul European, cat si in Romania. Ea a fost desemnata pentru acest premiu dintr-un grup de 120 de europarlamentari implicati in acest domeniu si apoi votata de cei mai multi deputati din Parlamentul European. Monica Macovei este singurul europarlamentar roman care a primit un premiu in cadrul galei Premii pentru Europarlamentari.

Monica Macovei este fericita... atat de fericita incat arata asta si pe Facebook

Monica Macovei este fericita. atat de fericita incat a vrut sa arate acest lucru si pe Facebook. Sunt singurul europarlamentar roman care a castigat in seara aceasta si sunt fericita. Am primit acest.

Monica Macovei a castigat premiul The Parliament Magazine la categoria Justitie si ...

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a castigat marti premiul oferit de The Parliament Magazine la categoria Justitie si Libertati civile, potrivit realitatea. netMonica Macovei a fost nominalizata din 60 de eurodeputati membri plini si 59 de membri supleanti ai Comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE). Ceilalti doi finalisti au fost Jan Philipp Albrecht de la Verzi si Sophia in t Veld de la ALDE. Cristian Preda s-a aflat printre nominalizatii la premiul pentru anul .

Protest cu camioane la Bruxelles pentru denuntarea concurentei neloiale a ...

Aproximativ 500 de soferi profesionisti protesteaza la Bruxelles, cu 100 de camioane, pentru a denunta dumpingul social si concurenta neloiala din partea soferilor est-europeni, inclusiv romani, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Soferii belgieni, francezi si olandezi s-au adunat luni la pranz in zona Heysel din Bruxelles, circuland cu vehiculele cu 50 de kilometri la ora pe autostrada. Daca nu vom fi ascultati, daca problemele persista, vom trece la actiuni de protest mai dure, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )