Libnet.ro
UNICEF

06:30

Monica Macovei: Republica Moldova are nevoie de un guvern stabil si proeuropean

Adevărul Adevărul,
Monica Macovei: Republica Moldova are nevoie de un guvern stabil si proeuropean

Declaratia apartine europarlamentarului Monica Macovei, presedintele Delegatiei la Comisia parlamentara de cooperare UE-Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Monica Macovei: Republica Moldova are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european

Europarlamentarul Monica Macovei, presedinte al Delegatiei la Comisia parlamentara de cooperare UE - Republica Moldova, a declarat ca aceasta tara are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european, care sa consolideze institutiile democratice, sa continue reformele pro-europene pentru democratizarea tarii si bunastarea oamenilor, conform unui comunicat de presa.

Marko Attila: Monica Macovei e frigida. Are orgasm doar cand vede oameni dupa gratii.

Deputatul UDMR Marko Attila este vizibil deranjat de atitudinea si comentariile fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei, pe tema condamnarii lui Gigi Becali. In ultimele zile am auzit-o de cateva ori la televizor pe Monica Macovei, citata si astazi de o televiziune de stiri, care sustine ca partidele de guvernamant pregatesc gratierea lui Becali. Am auzit acelasi lucru si dupa incarcerarea lui Nastase. Toata lumea stie ca Gigi nu va fi gratiat, asa cum nu a fost nici Nastase. Din .

Doamna Macovei este FRIGIDA. Are orgasm doar cand vede oamenii dupa gratii. Mesajul scris pe Facebook de UDMR-istul Marko Attila

Deputatul UDMR, Marko Attila, o ataca dur pe Monica Macovei. Acesta spune, intr-o postare pe Facebook, ca europarlamentarul se bucura doar atunci cand isi vede adversarii politici dupa gratii. Politicianul mai.

Monica Macovei isi continua cruciada personala impotriva Romaniei, la Bruxelles

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, ar fi trimis mesaje anomine catre europarlamentarii din grupul Partidului Popular European, in care ii critica pe candidatii Romaniei la diverse functii europene.

Ursus lanseaza berea Timisoreana in Republica Moldova

Ursus Breweries, unul dintre cei mai importanti producatori locali de bere, a lansat berea Timisoreana in Republica Moldova, unde va fi produsa sub licenta de compania Efes Vitanta Moldova Brewery.

Premiera in Alba: comuna Ciugud s-a infratit cu comuna Hartop din Republica Moldova

Comuna Ciugud din Alba s-a infratit cu comuna Hartop, raionul Cimislia din Republica Moldova. Documentul a fost semnat la sfarsitul saptamanii trecute si este prima initiativa de acest gen din mediul rural din judet.

Politic Show: Constitutia USL. Documentul negociat de Victor Ponta si Crin Antonescu luni seara; Marko Attila: Monica Macovei e frigida. Are orgasm doar cand vede oameni dupa gratii; Facebook ii deconspira pe consilierii prezidentiali

Lider al protestelor din Piata Universitatii: Jumatate din manifestanti erau platiti de PSD. Revolutionarul Teodor Draghici, unul din cei mai activi participanti la protestele din Piata Universitatii, in iarna lui 2012. Adriana Saftoiu: Nu poti sa spui ca PDL e izolat atunci cand sta pe 18%. Cred ca partidele de dreapta trebuie sa caute si sa faca aliante de dreapta. Nu poti sa spui ca PDL e izolat.

Sageata are nevoie de punctul promovarii.

Judetul Constanta poate avea doua echipe in Liga I, din sezonul viitor. Alaturi de formatia patronata de Hagi, Viitorul Constanta, poate ajunge si Sageata Navodari. Conditia pentru ca gruparea navodareana sa joace in primul esalon este ca in ultimele doua jocuri ale stagiunii aceasta sa obtina cel putin un punct. Primul dintre aceste doua jocuri are loc azi, la Navodari. Pentru a accede in Liga I, Sageata Navodari trebuie sa nu piarda partida cu Dunarea Galati, joc programat sa se dispute la .

Vosganian: Cuprumin are nevoie de cateva zeci de milioane de euro pentru retehnologizare

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca sunt necesare cateva zeci de milioane de euro pentru Cuprumin, in caz contrar compania urmand sa se inchida in maximum un an, pentru ca nu are bani pentru autorizatia de mediu, pentru retehnologizare si pentru pregatirea de noi zacaminte pentru exploatare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )