Libnet.ro
UNICEF

13:00

Monica Macovei, sanctionata de AEP cu aproape 300.000 de lei pentru nereguli inregistrate in campania sa prezidentiala

B1 B1,
Monica Macovei, sanctionata de AEP cu aproape 300.000 de lei pentru nereguli inregistrate in campania sa prezidentiala

In urma controalelor facute de Autoritatea Electorala Permanenta privind alegerile prezidentiale de anul trecut, AEP a decis confiscarea a aproape 300. 000 de lei din banii destinati campaniei electorale a Monicai. continuă pe B1

Monica Macovei, sanctionata de Autoritatea Electorala Permanenta pentru nereguli in privinta fondurilor destinate campaniei electorale. / Reactia europarlamentarului: Am respectat in totalitate legea

Autoritatea Electorala Permanenta a decis confiscarea a aproape 300. 000 de lei din banii destinati campaniei electorale a Monicai Macovei. Decizia a fost luata in urma neregulilor inregistrate in privinta fodurilor destinate campaniei candidatului independent, anunta Digi 24. Este vorba despre 291. 415 de lei confiscati si o amenda de 55. 000 de lei. Datele apar intr-un raport al AEP, publicat in Monitorul Oficial.

Monica Macovei, amenda si bani de campanie confiscati de catre Autoritatea Electorala Permanenta

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a confiscat in 2014 suma de 413. 575 lei de la partidele politice, cea mai mare fiind de la fostul candidat la alegerile prezidentiale Monica Macovei - 291. 415 lei, la care se.

Monica Macovei: Un grup de colaboratori apropiati a decis sa paraseasca organizatia din Bucuresti a Asociatiei M10

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis duminica o declaratie cu privire la plecarea unui grup de colaboratori apropiati din Asociatia M10, ea aratand ca ii pare rau pentru decizia acestora, dar ca va continua constructia Asociatiei si a partidului cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura.

Asociatia M10: Monica Macovei nu pleaca din M10

Departamentul Comunicare al Asociatiei M10 a declarat vineri, printr-un comunicat, ca Monica Macovei nu va pleca din M10 si ca isi va onora promisiuniile, construind un partid nou pentru Romania, bazat pe.

Monica Macovei solicita ANAF sa spuna public cati mari datornici a executat in ultimele trei luni

Monica Macovei solicita ANAF sa precizeze public ce sume a confiscat si cati mari datornici a executat in ultimele trei luni. Declaratia europarlamentarului vine in contextul unui comunicat al institutiei in.

CNADNR acorda 700 milioane de lei pentru executia portiunii Suplacu de Barcau - Bors

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a desemnat proiectantul si executantul unei portiuni din autostrada Brasov - Targu-Mures - Cluj - Oradea, valoarea ofertei castigatoare fiind de 701 milioane de lei fara TVA.

Guvernul a alocat 5 milioane lei pentru consolidarea cladirilor cu bulina

Executivul a aprobat programul national de actiuni din 2015 pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, pentru care a alocat cinci milioane de lei, in urma sedintei de Guvern de ieri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )