Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei si-a lansat programul electoral: Zece porunci pentru politicieni, o suta de principii si proiecte pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
Monica Macovei si-a lansat programul electoral: Zece porunci pentru politicieni, o suta de principii si proiecte pentru Romania (VIDEO)

Candidatul independent Monica Macovei si-a lansat proiectul prezidential, Zece porunci pentru politicieni, o suta de pincipii si poricte pentru Romania, care este centrat pe reformarea institutiilor. continuă pe B1

Monica Macovei si-a lansat programul electoral: Zece porunci pentru politicieni, o suta de principii si proiecte pentru Romania

Candidatul independent Monica Macovei si-a lansat proiectul prezidential, Zece porunci pentru politicieni, o suta de pincipii si poricte pentru Romania, care este centrat pe reformarea institutiilor.

Monica Macovei si-a lansat programul electoral: Sa nu ai alt stapan decat cetateanul

Candidatul independent la Presedintie, Monica Macovei, si-a lansat proiectul prezidential intitulat Sa nu ai alt stapan decat cetateanul, care este centrat pe reformarea institutiilor fundamentale si pe schimbarea legislatiei electorale.

Monica Macovei si-a prezentat miercuri programul politic: Voi fi un presedinte arbitru, nu jucator

Monica Macovei, candidat la functia de presedinte al Romaniei, si-a prezentat miercuri programul politic si site-ul de campanie. Daca va ajunge presedinte, Monica Macovei a declarat ca va fi un presedinte arbitru, nu jucator, va face tot ce ii sta in putinta pentru ca Parlamentul sa devina unicameral, cu 300 de parlamentari, sa elimine imunitatea demnitarilor, iar averea acestora sa fie confiscata in cazul in care instanta a constatat ca au furat. In ceea ce priveste politica externa, aceasta sustine orientarea pro-occidentala a tarii si va sprijini integrarea europeana a Republicii Moldova. Educatia trebuie sa aiba un procent 6% din PIB, universitatiile trebuie reclasificate in functie de valoarea acestora, a mai spus Macovei. La eveniment a participat si scriitorul Gabriel Liiceanu care a declarat ca programul prezentat de Monica Macovei este frumos ca un basm, iar daca va fi aplicat vom trai ca in paradis. Atat Macovei cat si Liiceanu i-au indemnat pe toti alegatorii care cred in ea, dar spun ca nu are nicio sansa in cursa electorala, sa o voteze.

Iohannis si-a lansat programul de prezidentiabil la Palatul Parlamentului

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Alianti Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, isi prezinta oficial programul electoral Romania lucrului bine facut. ce promite prezidentiabilul ACL.

Alegeri prezidentiale 2014. De ce o sustine Gabriel Liiceanu pe Monica Macovei: M-am recunoscut in ea

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale din noiembrie, este sustinuta de scriitorul Gabriel Liiceanu, care a fost prezent miercuri la evenimentul de lansare a proiectului elaborat de europarlamentar. Liiceanu a rostit cu acest prilej si un discurs in care si-a explicat optiunea politica.

Cat plateste Monica Macovei chirie pentru sediul de campanie

Monica Macovei a declarat, miercuri, ca pentru sediul sau de campanie, situat in centrul Capitalei, se plateste o chirie lunara de cateva mii de euro, banii provenind din contributiile financiare la campania sa.

Monica Macovei solicita organizarea unui referendum national pe tema imunitatii parlamentarilor

Candidatul independent Monica Macovei a anuntat ca ii trimite in scris lui Traian Basescu solicitarea organizarii unui referendum, in 16 noiembrie, concomitent cu organizarea celui ce-al doilea tur al prezidentialelor, privind restrangerea imunitatii parlamentarilor, ministrilor si presedintelui, informeaza Mediafax.

Monica Macovei propune verificarea surselor de finantare pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Nationala

Monica Macovei, candidat independent in alegerile prezidentiale, a comentat lansarile contracandidatilor sai spunand ca toate au fost banale, cu exceptia lansarii faraonice a lui Victor Ponta pe Arena Nationala, fiind necesara insa o verificare a surselor de finantare a evenimentului organizat de PSD-UNPR-PC, relateaza Agerpres.

Monica Macovei vrea referendum pe tema imunitatii parlamentarilor

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, solicita organizarea unui referendum national pe tema imunitatii parlamentarilor.

Alegeri prezidentiale 2014: Cinci intrebari pentru Monica Macovei

Candidatul independent la alegerile prezidentiale 2014, Monica Macovei, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )