Libnet.ro
UNICEF

22:45

Monica Niculescu a acces in turul doi al calificarilor la turneul de la Cincinnati

B1 B1,
Monica Niculescu a acces in turul doi al calificarilor la turneul de la Cincinnati

Romanca Monica Niculescu a reusit sa acceada, sambata, in turul doi al calificarilor in cadrul turneului de la Cincinati, informeazaMediafax. Romanca a trecut de croata Donna Vekici cu scorul de 6-3,. continuă pe B1

Debut bun pentru romance la Cincinnati. Monica Niculescu a trecut de turul intai preliminar. Cand joaca Simona Halep

Monica Niculescu a depasit primul tur preliminar de la Cincinnati si este la un pas distanta de tabloul principal al competitiei, acolo unde se afla deja conationalele Simona Halep si Sorana Cirstea.

Halep o va intalni pe Flipkens sau o jucatoare din calificari in turul doi la Cincinnati

Simona Halep, cap de serie 2 pe un tablou de 56 de jucatoare la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii de 2,4 milioane de dolari, va juca direct in turul doi, unde o va intalni pe .

WTA Montreal: Eugenie Bouchard, eliminare rusinoasa in turul doi

Eugenie Bouchard locul 8 WTA) a parasit inca din turul doi turneul de la Montreal, jucatoarea in varsta de 20 de ani fiind invinsa categoric, scor 6-0, 2-6, 6-0, de Shelby Rogers SUA - pozitia 113 in lume).

WTA Cincinnati: Sorana Cirstea - Ana Ivanovic, in primul tur. Simona Halep, direct in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea are parte de o adversara foarte dificila in runda inaugurala a turneului WTA de la Cincinnati Ohio/SUA), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari, sarboaica Ana Ivanovic, a noua favorita a competitiei, scrie Agerpres. Simona Halep va intra direct in turul secund, urmand sa joace impotriva castigatoarei partidei dintre Kirsten Flipkens Belgia) si o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep va juca direct in turul doi al turneului de la Cincinnati, unde este considerata a doua favorita a competitiei

Romanca Simona Halep va evolua direct in turul secund al turneului american de la Cincinnati, competitie in care va fi al doilea cap de serie dupa americanca Serena Williams, informeazaMediafax. Pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )