Libnet.ro
UNICEF

21:45

Monica Niculescu, eliminata in primul tur la Wimbledon

B1 B1,
Monica Niculescu, eliminata in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 65 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Niculescu a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de. continuă pe B1

Monica Niculescu, eliminata de o debutanta la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu a deschis, luni dupa-amiaza, balul participarilor romanesti pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon.

Simona Halep o va intalni pe brazilianca Teliana Pereira in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, o va intalni pe brazilianca Teliana Pereira in primul tur al turneului de Mare Slem de la Wimbledon, care va va debuta luni la All England Club din.

Simona Halep o va intalni pe Teliana Pereira in primul tur, la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua impotriva sportivei braziliene Teliana Pereira, locul 91 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, s-a stabilit in urma.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

Wimbledon: Niculescu, eliminata din turul inaugural

Monica Niculescu a fost eliminata din primul tur al turneului de la Wimbleon, al treilea Grand Slam al anului.

Hanescu pierde in primul tur la Wimbledon

Victor Hanescu a facut un meci bun contra cehului Tomas Berdych, luni, in prima zi a turneului de la Wimbledon, dar nu a fost suficient pentru a produce surpriza.

Wimbledon: Victor Hanescu, eliminat in primul tur de Tomas Berdych, in patru seturi

Victor Hanescu locul 104 in lume) a fost eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, sportivul roman fiind invins de Tomas Berdych cap de serie numarul sase). A fost 6-75), 6-1, 6-4, 6-3 pentru jucatorul din Cehia.

Adversar infernal pentru Hanescu in primul tur la Wimbledon

Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei in turneul masculin de simplu de la Wimbledon, a avut ghinion la tragerea la sorti de vineri.

Wimbledon: Victor Hanescu eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam

Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al turneului de mare slem de la Wimbledon, de catre cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, cu scorul 6-7 5), 6-1, 6-4, 6-3.

Romanul Victor Hanescu a fost invins in primul tur al turneului de la Wimbledon

Victor Hanescu, locul 104 ATP, a fost eliminat, luni, din primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Romanul a fost invins de cehulTomas Berdych, locul 6 ATP, cu scorul de 6-7 5),.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )