Libnet.ro
UNICEF

14:30

Monica Niculescu, eliminata in semifinalele turneului de la BRD Bucharest Open. Finala se va disputa intre Sara Eranni si Anna Schmiedlova

B1 B1,
Monica Niculescu, eliminata in semifinalele turneului de la BRD Bucharest Open. Finala se va disputa intre Sara Eranni si Anna Schmiedlova

Monica Niculescu, cap de serie numarul 3 si locul 14 WTA, a fost eliminata din semifinalele turneului BRD Bucharest Open de italianca Sara Eranni, locul 20 WTA, infirmeaza gsp. ro Romanca a fost invinsa cu scorul. continuă pe B1

Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, a treia favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a invins-o vineri pe Andreea Mitu, in sferturi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2. Turneul BRD.

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, joi searaa, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 de dolari, dupa ce a invins-o pe Teliana Pereira Brazilia), cu 6-2, 6-3.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Alexandra Dulgheru a abandonat in runda secunda a turneului BRD Bucharest Open

Alexandra Dulgheru a abandonat in primul set al meciului cu Anna Tatishvili, partida desfasurata in turul doi al turneului BRD Bucharest Open, informeaza Mediafax. Romanca, aflata pe locul 48 WTA si cap de.

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Bucharest Open: Monica Niculescu, eliminata de Errani, dupa un meci in care a contat intr-un singur set

Monica Niculescu, a treia favorita, a fost eliminata, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, de catre principala favorita, Sara Errani, cu scorul de 7-5, 1-6, 2-6.

Monica Niculescu si Andreea Mitu joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, si Andreea Mitu, locul 78 WTA, se vor intalni, vineri, de la ora 15. 00, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, scrie.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala unde o va intalni pe Andreea Mitu

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, faza in care o va intalni pe Andreea Mitu.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

Perechea Raluca Olaru/Anna Tatishvili, calificata in semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Raluca Olaru/Anna Tatishvili Romania/SUA), cap de serie numarul 3, s-a calificat, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, scrie Mediafax. Olaru si Tatishvili au.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )