Libnet.ro
UNICEF

19:00

Moody 's: Probabilitatea ca Grecia sa iasa din zona euro este scazuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moody

Probabilitatea ca Grecia sa paraseasca zona euro este mai scazuta decat in perioada de varf a crizei datoriilor din 2012, iar riscul contagiunii catre alte state din uniunea monetara este mai redus decat la momentul respectiv, estimeaza agentia de evaluare financiara Moody 's. continuă pe Ziarul Bursa

Moodys, despre iesirea Greciei din zona euro: mai putin probabila decat in 2012

Iesirea Greciei din zona euro, numita si Grexit de catre specialisti, este mai putin probabila decat in perioada de varf a crizei financiare din 2012, in timp ce riscurile de contagiune raman la un nivel mai scazut decat in urma cu trei.

Bancile isi testeaza sistemele interne pentru posibila iesire a Greciei din zona euro

Bancile si alte institutii financiare globale isi testeaza sistemele interne si isi reanalizeaza planurile de urgenta anuntate in urma cu doi ani, pentru cazul in care Grecia va iesi din zona euro dupa alegerile din 25 ianuarie, transmite MarketWatch, conform Agerpres.

Eurostat: Elvetia avea deficit comercial in scadere cu zona euro si cu UE, in primele 11 luni ale anului 2014

Deficitul comercial al Elvetiei a fost in usoara scadere cu zona euro si mai abrupta cu Uniunea Europeana, in primele 11 luni ale anului 2014 fata de aceeasi perioada a anului precedent, a transmis, joi, Eurostat. Tot joi, francul elvetian s-a apreciat puternic in fata euro, miscare care, in mod normal, afecteaza exportatorii din Elvetia, adancind deficitul comercial al Tarii Cantoanelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )