Libnet.ro
UNICEF

07:00

Moody146;s a pus sub supraveghere ratingurile Raiffeisen Bank, pentru o posibila retrogradare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Moody146;s a pus sub supraveghere ratingurile Raiffeisen Bank, pentru o posibila retrogradare

Moody039;s a pus sub supraveghere calificativele pentru datoriile si depozitele pe termen lung ale Raiffeisen Bank, in vederea unei posibile retrogradari. Banca din Romania are in prezent ratingul Ba1, ca urmare a coborarii ratingurilor similare ale. continuă pe Wall-Street Ro

Ratingurile Raiffeisen Bank, sub supraveghere

Compania de evaluare financiara Moodys a pus sub supraveghere, in vederea unei posibile retrogradari, calificativele pentru datoriile si depozitele pe termen lung ale Raiffeisen Bank. Acestea sunt in prezent evaluate la Ba1, ca urmare a coborarii ratingurilor similare ale bancii mama, Raiffeisen Bank International.

Moody 's a plasat sub supraveghere, pentru o posibila retrogradare, ratingurile Raiffeisen Bank Romania

Agentia de evaluare financiara Moody 's a plasat sub supraveghere, pentru o posibila retrogradare, ratingurile Ba1 atribuite pentru datoriile si depozitele pe termen lung ale Raiffeisen Bank Romania, ca urmare a coborarii ratingurilor similare ale bancii mama, Raiffeisen Bank International, informeaza un comunicat de presa.

Reactia Raiffeisen la anuntul Moodys privind retrogradarea

Moodys a pus sub supraveghere in vederea unei posibile retrogradari calificativele pentru datoriile si depozitele pe termen lung ale Raiffeisen Bank, in prezent evaluate la Baa1, ca urmare a coborarii ratingurilor similare ale bancii-mama, Raiffeisen Bank International.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )