Libnet.ro
UNICEF

10:00

Morti si raniti, in rafuielile celor mai de temut clanuri din Buzau

Adevărul Adevărul,
Morti si raniti, in rafuielile celor mai de temut clanuri din Buzau

In ultimii 20 de ani, gruparile de interlopi din Buzau au produs averi colosale din proxenetism, clonare de carduri, taxe de protectie si camatarie. Nu de putine ori, pentru a-si atinge obiectivele, membrii gruparilor au recurs la violenta, lasand in urma raniti si chiar morti. Cu toate ca politia a decapitat majoritatea clanurilor, acestea au inca influenta in lumea interlopa. continuă pe Adevărul

Nivelul inegalitatii globale este uimitor. Averile celor mai bogati oameni din lume vor depasi 50% din averea globala

Un raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, arata ca cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala.

Harta drumurilor nationale pe care trebuie sa le ocolesti, realizata de soferii profesionisti. Buzau si Dolj, in topul celor mai proaste sosele din Romania

Doua tronsoane de drumuri nationale din Buzau si Dolj sunt liderele unui clasament al celor mai proaste drumuri nationale din tara, stabilit de soferii profesionisti. Ei au postat pe forumurile de specialitate o harta a starii infrastructurii rutiere de interes national, unde cele mai multe rute cu probleme apar in judetele Moldovei si din sudul Romaniei.

Smiley, cel mai prolific artist din 2014

Interpretul de muzica pop Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti din tara noastra, realizat de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, realizat de Restrograf. ro . Clasamentul a.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, realizat de Restrograf. ro , site detinut de George.

FOTO Interlopii lui Utu Rohozneanu formau cel mai temut grup infractional din Arad de la Revolutie incoace. Trimisi zeci de ani dupa gratii

Dupa Revolutia din 1989 cel mai temut grup de interlopi din Arad avea sa fie pus cu botul pe labe de procurori la inceputul anului 2009.

Povestea unuia dintre cei mai de temut interlopi din Romania : Ion Clamparu botosaneanul care a ridicat un imperiu al prostitutiei in Spania si Romania

Ion Clamparu originar din Botosani, a cladit una dintre cele mai temute retele de proxenetism din Spania. Anchetatorii spun ca racola fete din Romania si cu ele a construit un urias imperiu al prostitutiei chiar in inima Spaniei. Cautat prin interpol, botosaneanul s-a predat politistilor spanioli si a fost condamnat in 2012 la 30 de inchisoare.

Povestea unuia dintre cei mai de temut interlopi din Romania: Ion Clamparu, botosaneanul care a ridicat un imperiu al prostitutiei in Spania si in Romania

Ion Clamparu, originar din Botosani, a cladit una dintre cele mai temute retele de proxenetism din Spania. Anchetatorii spun ca racola fete din Romania si cu ele a construit un adevarat imperiu al prostitutiei chiar in inima Spaniei. Cautat prin Interpol, botosaneanul s-a predat politistilor spanioli si a fost condamnat, in 2012, la 30 de ani de inchisoare.

Locuri in Bucuresti pentru sedinta foto. Parcul Herastrau, in topul celor mai frumoase locuri pentru poze

Tot mai multi oameni din Bucuresti sunt interesati sa vada unde se afla locurile cele mai frumoase pentru o sedinta foto de neuitat.

Topul celor mai difuzati artisti romani. Cat au castigat in 2014

Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti romani, castigand, in 2014, peste 130. 000 de lei, potrivit datelor centralizate de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )