Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moscova acuza UE ca l-a impiedicat pe Herman Van Rompuy sa afle adevarul privind Ucraina

B1 B1,
Moscova acuza UE ca l-a impiedicat pe Herman Van Rompuy sa afle adevarul privind Ucraina

Rusia sustine ca UEl-a impiedicat pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, sa vina la Moscova pentru a afla adevarul privind Ucraina, dupa anularea unei vizite care ar fi trebuit sa. continuă pe B1

Moscova acuza UE ca l-a impiedicat pe Herman Van Rompuy sa afle adevarul despre Ucraina

Diplomatia rusa afirma ca Uniunea Europeana l-a impiedicat pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy foto), sa vina la Moscova pentru a afla adevarul privind Ucraina, dupa anularea unei vizite care ar fi trebuit sa ramana.

Herman Van Rompuy se va intalni, miercuri, cu presedintele rus la Moscova

Presedintele ConsiliuluiEuropean Herman Van Rompuy se va intalni, la o zi dupa alipirea Crimeei la Rusia, cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova. Potrivit unor surse diplomatice citate de AFP, vizita ar.

Rusia acuza: Van Rompuy nu a fost lasat de colegii sai sa vina la Moscova.

Rusia sustine ca presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, nu a fost lasat sa vina la Moscova de colegii sai, sustine diplomatia rusa, dupa anularea vizitei lui van Rompuy, relateaza Agerpres. Presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, s-a adresat la 17 martie Moscovei, solicitand o vizita de urgenta in Rusia, inainte de summitul european de la sfarsitul acestei saptamani, pentru a afla direct pozitia partii ruse in legatura cu criza din Ucraina si caile de iesire .

Van Rompuy nu a fost lasat de colegii sai sa efectueze vizita planuita in Rusia

Diplomatia rusa afirma ca Uniunea Europeana l-a impiedicat pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, sa vina la Moscova pentru a afla adevarul privind Ucraina, dupa anularea unei vizite care ar fi trebuit sa ramana confidentiala, relateaza AFP.

Surse: Van Rompuy se va intalni cu Putin miercuri, la Moscova.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, va efectua, miercuri, o vizita la Moscova, unde se va intalni cu Vladimir Putin, au declarat surse diplomatice marti, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Aceasta vizita urmeaza sa aiba loc cu o zi inainte de summitul sefilor de stat si de guverne UE care, potrivit lui Van Rompuy, urmeaza sa-si reitereze mesajul ferm dupa .

Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, pe tema crizei din Ucraina, au.

Surse: Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova, unde urma sa se intalneasca cu Vladimir Putin

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, au declarat surse europene.

Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova - surse.

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, pe tema crizei din Ucraina, au declarat surse europene marti, relateaza AFP. Misiunea a fost anulata deoarece rusii au facut-o publica, a declarat aceasta sursa. Mai multe surse europene au dat asigurari ca vizita urma sa ramana confidentiala, dar ca partea rusa a dezvaluit-o. Citeste si: UPDATE Ucraina nu va .

RUSIA incepe sa arate cu degetul catre UE. A fost impiedicat sa vina la Moscova pentru a afla ADEVARUL

Diplomatia rusa afirma ca Uniunea Europeana l-a impiedicat pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, sa vina la Moscova pentru a afla adevarul privind Ucraina, dupa anularea unei vizite care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )