Libnet.ro
UNICEF

22:00

Moscova acuza spionajul american ca a incercat sa recruteze diplomati rusi expulzati din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Moscova acuza spionajul american ca a incercat sa recruteze diplomati rusi expulzati din Statele Unite

Ministerul rus de Externe a acuzat vineri serviciile americane de informatii ca au incercat sa recruteze diplomati rusi expulzati din Statele Unite, in cadrul razboiului diplomatic cu privire la otravirea unui fost spion rus in Marea Britanie, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

Tarile din UE care REFUZA sa expulzeze diplomati rusi: Noi vrem sa mentinem deschise canalele de comunicare cu Moscova (FOTO)

SUA, Canada, Australia, 16 tari UE si alte patru tari europene trimit acasa 116 diplomati rusi, incepand de luni, ca urmare a otravirii in Marea Britanie a fostului spion rus Serghei Skripal. Sunt,.

Socialistii cer audierea ministrului de Externe in contextul expulzarii a trei diplomati rusi

Fractiunea PSRM a solicitat joi, 29 martie, audierea ministrului de Externe, Tudor Ulianovschi, pe subiectul expulzarii a trei diplomati rusi. Initiativa socialistilor a fost sustinuta doar de catre deputatii comunisti.

Kievul, solidar cu Occidentul: 13 diplomati rusi parasesc Ucraina

In total, 13 diplomati rusi, declarati persona non grata in Ucraina in cadrul unei actiuni coordonat.

Spania va expulza doi diplomati rusi in semn de solaridate

Ministrul de externe spaniol a anuntat ca Spania va expulza doi diplomati rusi de la Ambasada Rusiei din Madrid. De asemenea, acesta considera atacul cu un agent neurotoxic asupra lui Serghei Skripal, un.

Ambasada Rusiei la Chisinau: Raspunsul la expulzarea celor trei diplomati rusi nu se va lasa mult asteptat

Ambasada Federatiei Ruse din Republica Moldova califica decizia Chisinaului de a declara trei diplomati rusi persona non grata ca fiind un pas neprietenesc.

Filip comenteaza decizia Chisinaului de a expulza trei diplomati rusi: Parteneriatul cu UE ne obliga sa fim solidari cu statele europene

Premierul Pavel Filip a oferit cateva detalii despre motivul pentru care Chisinaul a decis expulzarea a trei diplomati rusi. Prim-ministrul a declarat ca Republica Moldova era obligata sa fie solidara cu celelalte tari din UE care au intreprins actiuni similare pentru a se solidariza cu Londra in cazul Skripal.

Republica Moldova expulzeaza trei diplomati rusi

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a dispus, astazi, ca trei diplomati rusi sa paraseasca teritoriul acestei foste republici sovietice in termen de sapte zile, relateaza The Associated Press.

Cazul Skripal: NATO expulzeaza sapte diplomati rusi

Sapte diplomati rusi vor fi nevoiti sa-si inceteze orice activitate pe langa NATO, potrivit unui anunt facut de secretarul general al Aliantei, norvegianul Jens Stoltenberg. Pe de alta parte, Rusia va fi obligata sa-si reduca personalul de la misiunea sa la NATO.

Igor Dodon, despre expulzarea celor trei diplomati rusi de la Chisinau: Condamn aceasta noua provocare antiruseasca

Presedintele Igor Dodon a reactionat la anuntul MAE privind expulzarea a trei diplomati rusi din cadrul Ambasadei Federatiei Ruse de la Chisinau. Seful statului a condamnat aceasta decizie, calificand-o drept provocare antiruseasca.

Republica Moldova a expulzat trei diplomati rusi ca sanctiune pentru scandalul otravirii spionul Serghei Skripcal

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Republica Moldova a anuntat declararea drept persona non-grata si implicit expulzarea a trei diplomati rusi ce lucrau la Ambasada Rusiei la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )